My tez chcemy się wybrac nad morze we wrześniu ale boje się ze zamkną hotele i restauracjeMy się boimy ze nam hotel zamkną i będzie po ptakach.
reklama
A jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie
Lipaaa
Fanka BB :)
Dziękujęmy, ładnie tu, to właśnie taka namiastka tropików.Już tęskniębyliśmy tam 4 lata temu a dwa lata temu nad Lago Como i pozostałe
polecam podjechać do Lago d'Orta albo w drugą stronę do Lago di Lugano jak macie czas
ale macie dobrze zazdro próbek pogody życzę![]()
Dobrze znamy okolice, bo do domu stąd mamy 2h
Lipaaa
Kurcze jakoś u mnie nikt malutkiej nie cmokal, chyba że w stopkiA jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie

Mój chrześniak miał opryszczke właśnie i był blisko malutkiej, całował ją w główkę

"tylko czeka aż wyjdę z pokoju" - przerąbane

Jak nie prośbą to może groźbą?

Lipaaa
Najbardziej wkurzałam się jak ktoś chciał ja potrzymać na rękach i zaznaczałam, żeby podtrzymywać główkę, bo jeszcze nie trzymała tak stabilnie. W odpowiedzi 'no jasne, przecież wiem, dobrze, oczywiście' a i tak głowka polecialaA jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie

E
ecza
Gość
U mnie widziałam parę razy jak ktoś w rączki cmokał to powiedziałam wprost , że nie całujemy po rączkach i w usteczka bo dziecko może się czymś zarazić co dorosłemu nie szkodzi a jemu może i jakoś nawet przeszło...nie zauważyłam żeby w ukryciu cmokali gdzie popadnieA jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie

E
ecza
Gość
O jaaa zazdro...Dziękujęmy, ładnie tu, to właśnie taka namiastka tropików.
Dobrze znamy okolice, bo do domu stąd mamy 2h![]()

ooo to.mój temat krytycznyA jak dziewczyny radzicie sobie z rodziną i kontaktami z dziećmi tzn. buziaki i inne takie? Ja tyle się nasłuchałam że ktoś ma opryszczkę to może zarazić buziakiem niemowlę a dla nich to może być śmiertelne że teraz boje się nawet dać potrzymać teściowej bobasa. Bo ona mnie nie słucha jak prosze żeby nie całowała . Tylko czeka aż wyjdę z pokoju. Albo sadza ją sobie na kolanach mimo że mowie ze jeszcze za wcześnie

na ja mam na tym punkcie bzika nie pozwalam całować dziecka sami go nie całujemy w usta a te stare babcie i ciotki niestety takie są ze odrazu w usta dla mnie to pedofilskie jest, obrzydliwe

komuś się nie podoba nie muszę odwiedzać papa
ja odpowiadam za bezpieczenstwo dziecka nie babcia, teściowa, ciotka sorry

a najbardziej nie na widzę jak mówią daj buzi to coś dostaniesz

ja wogole nie.pozwalam dotykać bo wcześniak

ciekawe czy dam też chcę być całowanyKurcze jakoś u mnie nikt malutkiej nie cmokal, chyba że w stopki
Mój chrześniak miał opryszczke właśnie i był blisko malutkiej, całował ją w główkęna szczescie mała nic nie miała.
"tylko czeka aż wyjdę z pokoju" - przerąbane
Jak nie prośbą to może groźbą?![]()

dobrze ze nic mapek nie jest ja czytałam historie jednej kobiety dziecko dostało zapalenia opon mózgowych

reklama
Lipaaa
Hehe nic nie stoi na przeszkodzie, granice otwarte!O jaaa zazdro...jak tylko dwie godziny to bym codziennie tam siedziała....
![]()
W Szwajcarii też jest pięknie