Alanyaaa
Fanka BB :)
O rany, współczujęNiestety nie...moje bóle głowy ostatnio trwały 3.5 dnia i myślałam, że zwariuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany, współczujęNiestety nie...moje bóle głowy ostatnio trwały 3.5 dnia i myślałam, że zwariuję...
Laski powiedzcie mi..
Dostałam od tego nowego gina progesteron w globulkach. Jest to mój pierwszy raz z takimi lekami.
Dzisiaj zaaplikowałam poraz pierwszy i traaagicznie się poczułam.
Nagle okropne mdłości, straszne zawroty głowy i ciemność przed oczami. Ledwo doszłam z łazienki do łóżka.
Czy to może być przez te globulki?
oj znam to teraz też mnie tak męczą. Bardzo mało jem bo nic nie smakuje dzisiaj od ponad tygodnia zjadłam obiad ... ja mam w lodówce pomaranczę i tak wycyckuje sobie albo cukierki lodowe troche tez pomagaja ale cudów nie ma. Na zapachy nic nie poradze chodzę z nosem w koszulce.Dziewczyny, co polecacie na mdlosci i nadwrazliwosc na zapachy?( imbir dziala na 5 min) Nie daje rady juz tak funkcjonowac. Z corka mdlosci byly zdecydowanie lzejsze. Teraz czuje sie jakbym zeszla z rollercostera...i smierdzi mi po prostu wszystko. Schudlam juz 3 kg![]()
właśnie też miałam o to pytać...Zawroty glowy sa jednym ze skutkow ubocznych utrogestanu, a mdlosci to po prostu skutek podwyzszonego progesteronu. Czemu lekarz zapisal Ci utrogestan? Z tego co kojarze nie plamilas, a na usg bylo wszystko ok. Badalas progesteron i masz go za malo?
Przy takich wartościach bety się już nie mierzy a nawet jeśli to w odstępie 48 h a nie jednego dnia. A progesteron nie jest zły.Badałam progesteron i wynik to 26,30 beta 4820,0 22 lipca i 23lipca 6444,0 strasznie się martwię żeby znowu się nie powtórzyło, dziś po przebudzeniu odcziwam ból gardła a w tedy też tak było i było to poronienie co sądzicie o wynikach? Wizyta u ginekologa dopiero w środę
Nie mam żadnych objawow a co do apetytu to jem tak samo jak przed ciaza. U mnie w sumie nic się nie zmieniło, no może chodzę wcześniej spaćWitam was, czy macie już jakieś objawy ciąży ból piersi? Mdlosci ja zaczynam się martwić bo chudnę i mam brak apetytu