Maluszek001
Fanka BB :)
My też już na 3 od jakiegoś miesiąca . Zakochałam się w pantsach. W końcu nic nie odstajeMój młody chodzi w 3kach pampersa od niecałego miesiąca i myślę, że jeszcze sporo pochodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też już na 3 od jakiegoś miesiąca . Zakochałam się w pantsach. W końcu nic nie odstajeMój młody chodzi w 3kach pampersa od niecałego miesiąca i myślę, że jeszcze sporo pochodzi
No, ale on był malutki, a od znajomej ponad 4 kg na starcie, więc się dziwię, że im tak w wadze stanął.Mój młody chodzi w 3kach pampersa od niecałego miesiąca i myślę, że jeszcze sporo pochodzi
No w sumie tak. A ile ma kg? To dziwne, u nas w sumie idzie cały czas systematycznie to faktycznie tamten musi jakoś mało przybierać. Ale są takie dzieci teżNo, ale on był malutki, a od znajomej ponad 4 kg na starcie, więc się dziwię, że im tak w wadze stanął.
Nie wnikałam w sumie ile waży, ale na bank mniej niż mój. Jak nic im lekarz nie mówi, to chyba wszystko ok.No w sumie tak. A ile ma kg? To dziwne, u nas w sumie idzie cały czas systematycznie to faktycznie tamten musi jakoś mało przybierać. Ale są takie dzieci też
a jak zdejmujesz pantsy z kupą u mnie wywaliłam je w kąt padziewny wynalazekMy też już na 3 od jakiegoś miesiąca . Zakochałam się w pantsach. W końcu nic nie odstaje
Boki sie rozrywaa jak zdejmujesz pantsy z kupą u mnie wywaliłam je w kąt padziewny wynalazekmały tak się wierci że wszystko było usrane jego nogi i wszystko dookoła
![]()
dobreBoki sie rozrywa
Hehe, my dosc asertywnie poprawiamy teściów i rodzicówMasakra. Jeszcze moja teściowa cały czas go sadza... na kolana swoje przodem do siebie tak jakby już siedzial. Już chce żeby nas zostawili na tej działce. Jeszcze 2 godzinki![]()
Niektórym nie da się wytłumaczyć ... Mój rwie się do siadu to przecież można go sadzącMasakra. Jeszcze moja teściowa cały czas go sadza... na kolana swoje przodem do siebie tak jakby już siedzial. Już chce żeby nas zostawili na tej działce. Jeszcze 2 godzinki![]()