reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Jak tak lekarz mówi to nie powinien nazywać się lekarzem. Ja też długo nie mogłam zajść. Pomogło dopiero in vitro. Jakby mi lekarz wyleciał z takim tekstem to bym wyszła i nigdy nie wróciła. Nigdy nie przeszło mi przez myśl, żeby zostawić męża bo nie możemy mieć dzieci .
Popieram, nie rozumiem takiego myślenia. Kur..wa chore !

A ja nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj na pierwszą wizytę. Z pełną świadomością, że może nie być zarodka, ale chciałam przynajmniej być pewna że 'jest na wlasciwym miejscu'. 5tydz+3 i widać pecherzyk ciazowy 10,9mm i pecherzyk żółtkowy 2,9 mm. Ponoć wszystko wygląda normalnie :)
No i super![emoji7]

A ja nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj na pierwszą wizytę. Z pełną świadomością, że może nie być zarodka, ale chciałam przynajmniej być pewna że 'jest na wlasciwym miejscu'. 5tydz+3 i widać pecherzyk ciazowy 10,9mm i pecherzyk żółtkowy 2,9 mm. Ponoć wszystko wygląda normalnie :)
To za kilka dni bedzie zarodek kiedy kolejna wizyta ?

Ja też właśnie zbieram dupę do sklepu 😅 trzeba kupić składniki na lasagne, bo wczoraj się tu naczytałam i mam ochotę, a poza tym dzieciaki same się nie nakarmią 😅

Haha :D u mnie też dzisiaj lazania! tylko akurat dziś wege, uwielbiamy wszystkie wersje (mięsną/bezmięsną) lazania to taki mój comfort food :D robię z tego przepisu: Link do: Vegetarian Lasagna :) ale pierwszy raz akurat taką, więc zobaczymy :D jest z ricottą, także już mi się podoba 😍

podekscytowałam się tą lazanią, bo przez te zaparcia na śniadanie od wczoraj jem jogurt z muesli, suszonymi śliwkami i siemieniem.. na pocieszenie daję sobię tam łyżkę masła orzechowego.. :D

podekscytowałam się tą lazanią, bo przez te zaparcia na śniadanie od wczoraj jem jogurt z muesli, suszonymi śliwkami i siemieniem.. na pocieszenie daję sobię tam łyżkę masła orzechowego.. :D
U mnie to samo... dieta, bo przez te zaparcia to wykorkowac idzie... coś strasznego! Siemię troszkę pomaga, ale nie jakoś bardzo :-( taki już chyba urok ciąży...

Ja mam zakaz robienia zakupow od meza 😁 bo ma byc zero dźwigania, zero stresów, teraz relax
Wiec maz robi zakupy z córką. Tyle co sobie poogarniam cos w domu i to tez marudza i pomagaja.
U nas wie maz, teściowa, moja mama i corka. Narazie starczy, z pracy pytaja, bo l4 mam. Ale nie odpowiadam czemu, jak juz bede pewna z karta ciąży ze na 202 procnet to wtedy dowiedza sie.
U mnie mąż od rana do wieczora w pracy, dzisiaj też więc muszę sama ogarniać 😉 poza tym w domu jeszcze dwójką dzieci i pies ktoś musi to wszystko utrzymać w ryzach 😁
Super 😍
Haha :D u mnie też dzisiaj lazania! tylko akurat dziś wege, uwielbiamy wszystkie wersje (mięsną/bezmięsną) lazania to taki mój comfort food :D robię z tego przepisu: Link do: Vegetarian Lasagna :) ale pierwszy raz akurat taką, więc zobaczymy :D jest z ricottą, także już mi się podoba 😍

Mnie też coś zaczynają łapać zaparcia 🤦‍♀️ muszę zacząć jeść więcej rzeczy z błonnikiem. Daj znać koniecznie jak smakowała lazania 😁

reklama
No i u mnie się zaczęło.... 6+4 od rana mi niedobrze, śpiąca jestem tak że chyba usnę na siedząco w pracy.., 🙈plus nerwy przed poniedziałkową wizyta robią swoje. Jak usłyszę serduszko to mam nadzieję że mi się polepszy samopoczucie. W pracy kazali iść na L4 od września także będę odpoczywać o ile u lekarza wyjdzie że wszystko ok.

Do góry