reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Jestem żyje...:-D widze że tu już sie powolutku o mnie pytają...ja Was czytam cały czas....tylko jakos weny do pisania nie mam
Do mnie @ przyszła...i w zasadzie jutro już sobie idzie...jakos dałam rade ją 4 dni u mnie gościc a teraz niech juz spada...:-)

Co do staranek to one są nadal...ale nie obserwuje cyklu (nawet nie założyłam nowego wykresu na 28dni) nie obliczam nie robie testów owu....leje już na to mówiac szczerze...co ma być to bedzie...
A jak nie bedzie tez dobrze...skupie sie póki co na tym na czym mam skupić...

Niom to chyba tyle...cały dzień sie szwędałam wiec ide sie położyć...pozatym L zaraz wraca....

Miłego Dziona :-)
Madra decyzje podjelas kochana trzymaj sie cieplutko buziam i tulam :tak:

reklama
Czesc ja mam dzis taki podly dzien i zapowiada sie ze juz do konca bedzie taki:wściekła/y:.
Od rana zle sie czuje katastrofa i jeszcze teraz maz mnie denerwuje bo jeszcze nie wrocil z pracy oooo wlasnie idzie do domu i po glosie poznalam ze cos wypil :wściekła/y:
a ja tego strasznie nie lubie :wściekła/y:

witajcie! przebrnąc się nie da przez te posciki takie płodne Kochane jesteście:-)
Julitka Kingus ja was doskonale rozumie! wiem ze sie nie da nie myslec o fasolce.. poprostu człowiek wierzy ze sie udalo w tym cyklu a potem przychodzi ta wstrestna @ i dalej ma nadzieje i znowu to samo...
adiva to super że jestes:-)widze Kochana pozytywne nastawienie!! Tak trzymaj !! a fasolka sama sie pojawi!
Dorotko nie denerwuj sie Kochana! mysl caly czas o malutkiej fasolce!!
electra fajnie ze wpadłaś do Nas! a kiedy testujesz??:-)
Majeczko ciesze sie ze u Ciebie i Monik wszytsko w porządku!!:tak:

A ja dzisiaj kupiłam Clo i zaczynamy od następnego cyklu.. chyba że nie bedzie trzeba:-):-)OBY !! i kupiłam równiez folik i takie tabletki żeń-szen i karoten dla mężusia!! :tak:ale bedzie brał bez oporów:-):-)
Pozdrawiam Was Kochane!! jeszcze wam powiem zepo tej mojej wizycie nie owie za bardzo o dziecku mezusiowi a on jakby obrot o 180 stopni:tak:Staranka staranka staranka:zawstydzona/y:;-);-):-):-)
OWOCNYCH STARANEK STARACZKI !!

Wróciłam!
No i nie miałam usg…tylko tradycyjne badanie…mam tyłozgiecie (cokolwiek to znaczy) Powiedziała,zebym zrobiła sobie USG prywatnie (na lepszym sprzęcie niż szpitalnym) Dostałam skierowanie na morfologię, glukoze we krwi, analizę moczu i WR (antygen?) Na badania jadę w poniedzialek. A mocz chyba zrobie jutro…powiedziała,ze to 8 tc

Czesc dziewczyny!
Okropny dzien za mna, dalej mam jakies fochy, muchy w nosie i w ogole pogryzc moge. Jutro mam test z angielskiego w pracy, jeszcze mi tego brakuje:wściekła/y:. Szefostwo organizuje lekcje angielskiego w czasie pracy (he he),przyjdzie nauczyciel i bedzie ustalac poziom zajec. A tak mi sie nie chce produkowac, ble.! Troche sie przyda poduczyc, bo czuje, ze od pewnego czasu stoje w miejscu. I jescze mi za to zaplaca:-D. Moze przezyje jakos.

Julitka, nie ma co dumac, rozmyslac i sie denerwowac tylko koniecznie powiedz lekarzowi jak dlugo sie staracie. Na pewno Cie przebada, zleci badania i doradzi. Bedzie dobrze!
Alicja, witaj! Rzeczywiscie cos malo Cie ostatnio na forum. I dodatkowo przez poranne posty ciezko sie przebic:-). Fajnie, ze niedlugo zaczynasz staranka.
Dorota powodzenia jutro u ginka, na pewno zobaczysz zdrowa fasoleczke i moze fotka sie pochwalisz? Tylko mi sie nie denerwuj za bardzo na mezusia, to niczego nie zmieni a zaszkodzic moze. No no!
Elektra, witaj, co u Ciebie? Jak sie mieszka na nowym mieszkanku?
Ojej Iwonaka bylam pewna ze pozytywnym tescikiem sie nam pochwalisz:-(. No co za wrednota z tej @. Nie smutaj sie bardzo, buziaki.
Kasia no no, mezus zaskakuje pozytywnie co? Super! Niech sobie lyka tableteczki na zdrowie,a ja i tak trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu! Teraz tylko trzeba czekac na rezultaty staranek, ale to tak sie dluzy, prawda?
O Monik poczytalam na watku 30-tek. Gratulacje Monik!
Adiva, srobnij cos do nas czasem, bo pusiochy tu bez Ciebie.
Edzka, gdzies Ty? Znowu Ci neta wcielo?

Nenius, Loreta, Kluliczek, Lunia, Maggie, helllol:-D.

Wróciłam!
No i nie miałam usg…tylko tradycyjne badanie…mam tyłozgiecie (cokolwiek to znaczy) Powiedziała,zebym zrobiła sobie USG prywatnie (na lepszym sprzęcie niż szpitalnym) Dostałam skierowanie na morfologię, glukoze we krwi, analizę moczu i WR (antygen?) Na badania jadę w poniedzialek. A mocz chyba zrobie jutro…powiedziała,ze to 8 tc
Majeczko no to gratulacje wreszcie takie oficjalne! I fluidki poprosimy bardzo:tak:.

Migotko bardzo mnie zaskoczył:-) nioo ja też mam nadzieję ze niepotrzebne będą tableteczki clo :tak::tak:zobaczymy za 11 dni..
ojj bardzo sie dluży.. a teraz nie chce kupować teściku co ma być to będzie... ale jeszcze troszke czasu wiec pewnie zmienie zdanie;-)
Życzę powodzenia w nauce angielskiego... szkoda ze u mnie takich lekcji nie ma...
i to jeszcze w trakcie pracy..super:-)

Wróciłam!

Majeczko jak dla mnie to dziwne ze nie zrobila ci usg :-( skoro mowi ze to 8
tydzien to i na zlym sprzecie byloby widac fasolinke bez problemu:tak:.
Majeczko a moze zacznij chodzic prywatnie do innego gina moze do faceta:tak:.
Ja chodze prywatnie choc nigdy nie przypuszczalam ze tak bede chodzila ,
ale chodze i on ma usg bardzo dobre u siebie ( moj gin ma najlepsze usg w calym
moim miescie :-D ) i zawsze na wizycie robi mi usg:tak:.
Pomysl nad tym, dobrych ginekologow jest wiele :tak: a i teraz tez musisz isc
do innego na to usg ,moze juz wogole przejdz do innego:-D.
Ciesze sie ze jest dobrze

Teraz sie z wami przywitam :-)

Ja narazie dobrze sie czuje ciekawe na jak dlugo hi hi .

Z moim M sie nie odzywam bo fajny wieczor mi wczoraj zafundowal :-(.
Jak przyszedl zjadl to zasnal bo on tak ma po piwie :-( i pozniej nie umialam go dobudzic
i ja ta ktora chodzic nie moge musialam isc z psem na dwor bo juz bidok nie umial wytrzymac :-(.
A pozatym caly dzien jak ta debilka na niego czekalam a on caly czas spal i fajny mialam
z niego pozytek ,super popoludnie spedzilam z M spiacym i chrapiacym :-(.i wypitym
Ale najlepsze bylo rano jak z nim rozmawialam ( kiedys to po takim czyms chodzil skruszony jak baranek i non stop mnie przepraszal , rozsmieszla itp ) a dzisiaj on tylko powiedzial
mi SKONCZYLAS ? i to on byl na mnie zly i szczelal fochami :-( az mi sie nie chce wierzyc
ze tak zareagowal :-(.
Pozniej zanim doszedl do pracy to zadzwonil i udawal skruszonego a wtedy ja sie wylaczylam
bo przez telefon to sie moze wypchac :-(.

Sorki ze wam nudze ale komus musze sie wyzalic :-( A i jeszcze nad ranem telewizor
nam sie popsul :-( a kasy na nowy lub na naprawe nie mamy wogole :-( jak sie psuje to juz
po calej lini :-(

reklama
Lunia słoneczko kochane :tak:
171.jpg

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda