Kurcze nie straszJa po 2 dawce przez 2 dni chodzilam jak kopnięta . Nie do konca ogarnialam zycie [emoji41] w nocy lekka goraczka ale rano juz bylo ok
Ja wlasnie zaraz po 2 dawce zaszlam w ciaze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze nie straszJa po 2 dawce przez 2 dni chodzilam jak kopnięta . Nie do konca ogarnialam zycie [emoji41] w nocy lekka goraczka ale rano juz bylo ok
Ja wlasnie zaraz po 2 dawce zaszlam w ciaze![]()
Oj tak. Szczepiłam się dość dawno temu Astrą i po obu szczepionkach paracetamol ratował mi życie. Nic poważnego się nie działo, typowe objawy - gorączka i dreszcze, ale to jednak nieprzyjemneKurcze nie straszczyli muszę się zaopatrzyć w herbatki, cytryny, czosnek i na wszelki wypadek paracetamol
![]()
Ja w marcu przeszłam Covid więc powikłania po szczepieniu na pewno nie mogę być od tego gorszeOj tak. Szczepiłam się dość dawno temu Astrą i po obu szczepionkach paracetamol ratował mi życie. Nic poważnego się nie działo, typowe objawy - gorączka i dreszcze, ale to jednak nieprzyjemne![]()
Po szczepieniu takie typowe sa.Ja w marcu przeszłam Covid więc powikłania po szczepieniu na pewno nie mogę być od tego gorsze [emoji3526]
U mnie akurat Pfizer [emoji846]
Nie wiemHej dziewczyny jaka macie temperaturę ciała?
37stopniC jest ok?
37 to nie jest zła temperatura, ale jeśli spodziewasz się anginy to nie ma.na co czekać: przegotowana woda + sól i płukanie gardłaNo ja właśnie zmierzyłam, bo mam od południa drapanie w gardle, i na końcu języka takie chrostki białe.
mnie anginy lubia, boje się, ze to może być to...
Właśnie szałwia płukanie prenal_en, uniben, herbatka z cytryna malinami37 to nie jest zła temperatura, ale jeśli spodziewasz się anginy to nie ma.na co czekać: przegotowana woda + sól i płukanie gardłado tego kilka ząbków czosnku, herbata z cytryną i pod kocyk
![]()