potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A może małemu smak żarełka nie odpowiada ?? Bo Oliwka na przykład nie gardzi jedzonkiem słoiczkowym, ale jest kilka takich "potraw" którymi pluje dalej niż widziJuż jestem, ale nie wiem jak długo.
Grześ spał, ja zrobiłam sobie kawkę, ale zanim Was doczytałam, to kawka się skończyła, Grześ się obudził. Teraz próbuje go pokarmić, ale cos nie chce jeść.Może ta Bobovita mu nie smakuje?
Albo zraził się do tych kawałków, bo strasznie wielkie.
Nie wiem, spróbuje za chwilę znowu mu dac, a jak nie, to najwyżej później cycem doje.

PAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIno ładnie laskiw cozraj szalały,,hehe
a dzisiaj powtorka z rozrywki??!!!!!!!!!!!
21 pasi wam!!! impreza weekendowaaaa![]()
Też PASIja jezdem od 22
![]()

Żółw to wczoraj zaimprezował i terazLachony moje koffane ja mus spadac do lekarza i do przedszkola i do sklepu i do.... MADŻKA życznij żółwiaaaaaaaaaa!!!
Buziole i do potem;-)

A o mnie to już nikt tutaj nie pamięta...Marty nie ma, Madzka u gina, Ptaszyna odfrunełasłoneczna to się oplają laseczki![]()

He he, przypomniało mi się, jak byliśmy na wakacjach nad morzem w Rewalu i pojechaliśmy do miejscowości obok plazować ze znajomymi. Autko zostawiliśmy pod bramą, przed domkiem w którym mieszkali znajomi. Wracamy po kilku ładnych godzinach i co ?? Auto otwarte... Poszło na mnie, bo ja prowadziłam, bo ja miałam kluczyki, bla bla bla... A następnego dnia to było jeszcze lepiej, bo nie dość że auta nie zamknęlismy to jeszcze zostawiliśmy kluczyki w stacyjceWitam Babeczkie
Witam mową mamusię na wątku Domówek
Wiecie co? normalnie padam na twarz dzisiaj. Dzieciaki oczywiście pełne energii... Oczywiście.
Mój mąż tak latał wczoraj rano bo zaspał do pracy i zostawił samochód szefa u nas na podwórku szkoda tylko że zapomniał go zamknąć. Właśnie zaobaczyłam jak wracałam ze spaceru. Stał sobie otwarty cały wczorajszy dzień całą noc i dzisiaj cały dzień no i chyba nocka też go taka czeka. Zaznaczę że nie mamy żadnej bramy wszystko otwarte.

Ewcia, Leszek przestał smakować czy co ??? ;-)Bodzia wal flaszkeeeeeeeeee..rzgrzeje ciee...
a ja malemu wogy naleje wykapie go i zapodams obie winko czerwone porto lub biale,,pomysleeeeeeee,,,ktoras chce?/
aco ja sie pytam,,tu wsyztskie pijaceeee,,,lece i od razuz robie winooooooo![]()
Marta niech looknie za kompa bo może z kablami coś nie tak:Marta kazała powiedzieć że wszystko w porządkui nie wie kiedy jej włączą neta
gdzie Inna z tym walcem???????????????
![]()

No tak, a Inna to potrzebna tylko wtedy kiedy walca trzeba użyć
A chcialam się czymś pochwalić, ale się nie pochwalę, bo i tak mnie nie lubicie :-(