reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Popatrz na mój wykres na 28 dni.(Pod pierwszym suwaczkiem) Test owulacyjny (pozytywny) zaznaczyłam jako watpliwy. Ja Mężusiowi nie dawałam odsapnąc widać to po serduszkach:-):tak: i efekty wiadome-polecam. Pózniej nogi w gore:tak:

Tylko martwię się czy plemniki będą już wystarczająco silne. Dobrze powiedziane- co ma być to będzie...

Ja też stosowałam w tym cyklu testy owulacyjne i w 12 i 13 dniu wyszły mi 2 kreseczki choć ta druga był słaba ale dobrze widoczna i następne testy wyszły już negatywne.Zaraz chyba zeświruje

Może to jest znak o opużnionej owulacji i mam ją dopiero teraz?Proszę o pomoc bo niewiem co się dzieje

A masz jeszcze jakieś objawy?
Wyczytałam, że po zapłodnieniu może pojawić się [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]'[/SIZE][/FONT]krwawienie implantacyjne'(bo zarodek się zagnieżdża)
Potomek.pl - Zap

reklama
Ja też stosowałam w tym cyklu testy owulacyjne i w 12 i 13 dniu wyszły mi 2 kreseczki choć ta druga był słaba ale dobrze widoczna i następne testy wyszły już negatywne.Zaraz chyba zeświruje

To mam 2 owulacje w jednym cyklu?
test owulacyjny nie świadczy o owulacji tylko o poziomie LH – hormonu odpowiadającego za pęknięcie pęcherzyka. Jajeczko nie pęka jeden dzień tylko chwilę i jak akurat uda Ci sie wychwycić pęknięcie na teście to Ci pokaże 2 kreski, tak jak 14dc na tych testach http://images25.fotosik.pl/67/c970351d2d94dc8e.jpg, zależy też jak długo ten hormon Lh utrzymuje się w organiźmie kobiety, u kazdej jest inaczej.
tylko 40% par płodnych w najbardziej płodnym okresie ma szansę na fasolkę tak to już jest:baffled:

Do góry