reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Popatrz na mój wykres na 28 dni.(Pod pierwszym suwaczkiem) Test owulacyjny (pozytywny) zaznaczyłam jako watpliwy. Ja Mężusiowi nie dawałam odsapnąc widać to po serduszkach:-):tak: i efekty wiadome-polecam. Pózniej nogi w gore:tak:

Tylko martwię się czy plemniki będą już wystarczająco silne. Dobrze powiedziane- co ma być to będzie...

Ja też stosowałam w tym cyklu testy owulacyjne i w 12 i 13 dniu wyszły mi 2 kreseczki choć ta druga był słaba ale dobrze widoczna i następne testy wyszły już negatywne.Zaraz chyba zeświruje

Może to jest znak o opużnionej owulacji i mam ją dopiero teraz?Proszę o pomoc bo niewiem co się dzieje

A masz jeszcze jakieś objawy?
Wyczytałam, że po zapłodnieniu może pojawić się [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]'[/SIZE][/FONT]krwawienie implantacyjne'(bo zarodek się zagnieżdża)
Potomek.pl - Zap

reklama
Ja też stosowałam w tym cyklu testy owulacyjne i w 12 i 13 dniu wyszły mi 2 kreseczki choć ta druga był słaba ale dobrze widoczna i następne testy wyszły już negatywne.Zaraz chyba zeświruje

To mam 2 owulacje w jednym cyklu?
test owulacyjny nie świadczy o owulacji tylko o poziomie LH – hormonu odpowiadającego za pęknięcie pęcherzyka. Jajeczko nie pęka jeden dzień tylko chwilę i jak akurat uda Ci sie wychwycić pęknięcie na teście to Ci pokaże 2 kreski, tak jak 14dc na tych testach http://images25.fotosik.pl/67/c970351d2d94dc8e.jpg, zależy też jak długo ten hormon Lh utrzymuje się w organiźmie kobiety, u kazdej jest inaczej.
tylko 40% par płodnych w najbardziej płodnym okresie ma szansę na fasolkę tak to już jest:baffled:

Do góry