Joannazywanska23
Zaangażowana w BB
Może to jest znak o opużnionej owulacji i mam ją dopiero teraz?Proszę o pomoc bo niewiem co się dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popatrz na mój wykres na 28 dni.(Pod pierwszym suwaczkiem) Test owulacyjny (pozytywny) zaznaczyłam jako watpliwy. Ja Mężusiowi nie dawałam odsapnąc widać to po serduszkach:-)i efekty wiadome-polecam. Pózniej nogi w gore
![]()
Może to jest znak o opużnionej owulacji i mam ją dopiero teraz?Proszę o pomoc bo niewiem co się dzieje
witam wszystkie starające się.Mam pytanko dzisiaj mam 25 dziń cyklu i pojawił mi się śluz zabarwiony lekko krwią,a do @ mam jeszcze sporo czasu.Co to może oznaczać?
Ja też stosowałam w tym cyklu testy owulacyjne i w 12 i 13 dniu wyszły mi 2 kreseczki choć ta druga był słaba ale dobrze widoczna i następne testy wyszły już negatywne.Zaraz chyba zeświruje
test owulacyjny nie świadczy o owulacji tylko o poziomie LH – hormonu odpowiadającego za pęknięcie pęcherzyka. Jajeczko nie pęka jeden dzień tylko chwilę i jak akurat uda Ci sie wychwycić pęknięcie na teście to Ci pokaże 2 kreski, tak jak 14dc na tych testach http://images25.fotosik.pl/67/c970351d2d94dc8e.jpg, zależy też jak długo ten hormon Lh utrzymuje się w organiźmie kobiety, u kazdej jest inaczej.To mam 2 owulacje w jednym cyklu?