Ipekakuana
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wy tez macie niskie ciśnienie ? Mierzylam przed chwila i 90/49troszkę się przestraszyłam . Wypije kawę może mi podniesie ciut .
Ja też mam niższe ciśnienie niż przed ciąża. Fizjologicznie spada w ciąży
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny czy wy tez macie niskie ciśnienie ? Mierzylam przed chwila i 90/49troszkę się przestraszyłam . Wypije kawę może mi podniesie ciut .
W którym tygodniu jesteś?Mi przyjdzie we wtorek
![]()
Ja bym bardzo chciała w prywatnym rodzic, ale najbliższy dobry mam ponad godzinę drogi autostrada. Moj mąż twierdzi, ze to za daleko, będzie jakiś wypadek i utkniemy w korku. I nie wiem w sumie co robić…One tak naprawdę tylko tym się różnią. Ja przy pierwszym porodzie brałam pakiet standard, bo finanse nam nie pozwoliły na pakiet Premium. Teraz trochę nam się poprawiło i chcieliśmy żeby mąż był z nami, a nie poznał małą po dwóch dobach tak jak Kubę, No ale te 13.000 zł to takie mocno zaporowe jest.
Pamietam, że słyszałam i czytałam, że oni starają się żeby nawet przy pakiecie standard pacjentki były same w salach, ale wiadomo, że przy dużym obłożeniu nie ma takiej opcji. Ja pierwszą dobę byłam sama, a drugą już z inną dziewczyną.
Teraz w pandemii mają mnóstwo chętnych więc mogą sobie pozwolić na wyższe ceny.![]()
Ja miałam identycznie. Bardzo chciałam dziewczynkę, a na 80% będzie Ignaś. Mamy jedno zdjęcie z prenatalnych gdzie według lekarza widać płećJa też bardzo chciałam dziewczynkę, a na prenatalnych dowiedziałam się, że to chłopiecale do tego stopnia się przyzwyczaiłam i zakochałam w myśli o malusim synku przez te 3 tygodnie, że na ostatniej wizycie już sobie nie wyobrażałam, żeby ginekolożka powiedziała mi, że jednak dziewczyna
Ale oczywiście z całego serducha życzę ci zdrowiutkiej dziewczynki!![]()
Godzina to jest nic przy porodzie. My ruszyliśmy z domu jak miałam skurcze co 5 minut, była godzina 16, o 17 już na porodówce odeszły mi wody, a na salę porodową trafiłam o 19 dopiero i Klusek się urodził o 23. I to był szybki poród według większości osób z którymi rozmawiam.Ja bym bardzo chciała w prywatnym rodzic, ale najbliższy dobry mam ponad godzinę drogi autostrada. Moj mąż twierdzi, ze to za daleko, będzie jakiś wypadek i utkniemy w korku. I nie wiem w sumie co robić…
Ciekawe czy ja znajdę14+2 lub 14+5
3 dni poszukiwań i wreszcie
Wcześniej znajdowałam tylko swoje tętno - takie wolne i spokojne. A dziś wreszcie tętno szalejaka![]()
Haha mówiłam dokładnie to samo do mojegow życiu nie myślałam, że będę tęsknić za sraczką![]()
Mi się tez wydaje, ze godzina to nic, jakbyśmy za szybko wystartowali i oni nie chcieli mnie jeszcze przyjąć, to najwyżej bym gdzies poszła do hotelu jeszcze na dzień. Niektóre moje koleżanki rodziły przecież i ponad 3 dni. Tyle ze musimy się przebić przez A4, na której często są wypadki i olbrzymie korki i tego się najbardziej obawiam, jakby były jakieś komplikacje a my stoimy zakorkowni. Można wtedy wzywać karetkę?Godzina to jest nic przy porodzie. My ruszyliśmy z domu jak miałam skurcze co 5 minut, była godzina 16, o 17 już na porodówce odeszły mi wodę, a na salę porodową trafiłam o 19 dopiero.
Szwagierka jets już pod koniec ciąży i mówiła że brzuch powinien rosnąć od dołu przynajmniej ona tak miała ja też 15 tydzień i jedynie jak leżę na płasko to wyszczuwam delikatny wzgorek, a brzuch mam jednak to jest brzuch od jelit a nie ciąży bo w 15 tygodniu dziecko jest 3 palce nad spojeniem łonowym. Już się nie mogę doczekać dużego brzuszka ciążowego...Ja miałam identycznie. Bardzo chciałam dziewczynkę, a na 80% będzie Ignaś. Mamy jedno zdjęcie z prenatalnych gdzie według lekarza widać płeć
Mój partner cały czas mówił, że chłopak a ja nie wierzyłam
Dziewczyny a jak z Waszymi brzuchami?
U mnie jutro będzie 15+0 i na razie prawie nie widać. Moje mięśnie brzucha zamienimy się w tłuszcz, ale ciążowy brzuch to jeszcze nie jest
Miłego weekendu Wam życzę![]()