reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witamy się :-D,

dzisiaj chyba ruszymy na pierwszy spacerek pochorobowy:tak:, jeżeli oczywiscie pogoda sie nie zepsuje, został już tylko sporadyczny kaszel i lekarz jak najbardziej zalecał spacer na powietrzu:blink:,

ja chyba tez zacznę rozglądac sie za przedszkolem, bo widzę, że nie jest tak łatwo zapisać dziecko tam, gdzie by sie chciało:szok:,

czy maluchowi może sie zmienic jeszcze kolor oczu, mój Piotrus ma cały czas niebieskie i chciałabym, żeby tak zostało:-D, chociaz my z mężem oboje mamy inny kolor:-)

reklama
My już po spacerku. Niestety wracałyśmy w deszczu.

Ewelina moja tez ma na razie super niebieskie oczka i też bym chciała, żeby jej takie zostały. A że ma więcej cech po tatusiu więc może tak będzie.

hehe fajny..skads ja go znam ;-) :-D
współczuję migreny :sorry:

ja odliczam czas do wyjścia z pracy i rozpoczęcia weekendu :-p
nie wiem kiedy ten tydzien mi zlecial :szok:

my już po spacerku:tak: mała bawi się w łóżeczku a ja muszę napić się kawki bo cisnienie spada:baffled:
byłyśmy na mini zakupach po dresik:tak:
blueberry bidulo :happy:

kurcze ja musze wejść do przedszkola obok bloku i sie zapytac o miejsca- tylko tak naprawde to ja nie wiem gdzie bede mieszkać za 3 lata to jak moge wybrac przedszkole??
a ja jeszcze nie mam weekendu- jutro do pracki i chyba kroi mi sie następna praca w OBOPie- ciekawe jak to wszystko zgram, ale szkolenie mam za tydzień i wrazie czego moge zrezygnowac to zobaczymy

reklama
hejka!
odpowiadam na pytanie fredzik - nie miesza sie płyn, każdy jest w osobnje fiolce, nie zachodza reakcje na poziomie buteleczki, więcej nie wiem

wg mnie żadna szkodliwa nie jest, jak widać na temta każdej z nich są dwubiegunowe opinie. Odsetek dzieci z problemami po szczepieniach jest mały, nie opłaca się robić badań (zresztą w czyim by to było interesie?). Gdyby jednak nasze dzieci znalazły się w tej nieistotnej statystycznie mniejszości to byśmy drżały. Nikt nie chce im zrobić celowej krzywdy.;-)

ostatnie "słówko"...co do oczyszczenie szczepionek, my nie jesteśmy szczepione u naszego pediatry tylko w Specjalistycznej Poradni Szczepień ze względu na poporodowe problemy, tam są wcześniaczki, niepełnosprawne, dzieci osłabione i dlatego serwują nam bardziej oczyszczone szczepionki

Do góry