Mój okres po poronieniu za to był bardzo skąpy...martwiłam się, że źle się oczyściłam, ale ginekolog w środę powiedział, że ładnie się oczyściło i zbliża się owulacja, widział juz pęcherzyk dominującyMój syn 4900...CC. nie miałam cukrzycy, nie pilnowałam diety, ale strasznie puchłam. W 40 tyg plus parę dni łożysko super, przepływy super. Nie wiadomo dlaczego. Ale moja bratowa urodziła duże dzieci, moja mama tez jak na tamte czasy.
Dziewczyny, dostałam okres i ...sorry za bezpośredniość zalewa mnieten ostatni miesiąc jakiś do kitu. Połowa to walka o jakie takie samopoczucie
![]()
reklama
Gondzi_a
Fanka BB :)
Ja też dziś dostałam okres, od trzech dni plamilam a dziś już normalna krew.Mój syn 4900...CC. nie miałam cukrzycy, nie pilnowałam diety, ale strasznie puchłam. W 40 tyg plus parę dni łożysko super, przepływy super. Nie wiadomo dlaczego. Ale moja bratowa urodziła duże dzieci, moja mama tez jak na tamte czasy.
Dziewczyny, dostałam okres i ...sorry za bezpośredniość zalewa mnieten ostatni miesiąc jakiś do kitu. Połowa to walka o jakie takie samopoczucie
![]()
@Gondzi_a @Mamafasolki To jak dobrze liczę to kolejna owu wypada Wam w okolicach Sylwestra. Także życzę Wam stosunkowo udanej zabawy!
aspekt
Ja tylko w dniu badania nie biorę.@Magda_krk, ja również szczerze gratuluje [emoji4] Takie historie napawają optymizmem! [emoji4]
Dziewczyny, powiedzcie, czy odstawialyscie witaminy i kwas foliowy przed badaniem ich poziomu? A jeżeli tak to na ile wcześniej, żeby wyników nie zafałszować? Chciałam zrobić badania w przyszłym tygodniu i zaczęłam się zastanawiac nad tym odstawieniem [emoji2962]
Myślę, ze to zależy od endometrium i skłonności - ja zawsze miałam raczej obfite @, potem brałam długo anty po stwierdzonej endometriozie na uregulowanie i było lepiej, po odstawieniu anty nie było źle, po poronieniu przez pierwsze 2 dni sporo ze mnie leciało a potem tylko plamienie. Lekarz powiedział, że jest ładnie ale czekam teraz na drugą @ po poronieniu jaka będzieMój okres po poronieniu za to był bardzo skąpy...martwiłam się, że źle się oczyściłam, ale ginekolog w środę powiedział, że ładnie się oczyściło i zbliża się owulacja, widział juz pęcherzyk dominującynie wiem właśnie od czego to zależy,że jedna ma tak silne krwawienia a druga prawie w ogóle.

K
Katijah
Gość
Przyłączam się!!!@Gondzi_a @Mamafasolki To jak dobrze liczę to kolejna owu wypada Wam w okolicach Sylwestra. Także życzę Wam stosunkowo udanej zabawy!
Ja wczoraj skurcz dostałam dość mocno i poleciało trochę krwi a do teraz czysto, niby @ ma być w poniedziałek. Ostatnio kilka cykli właśnie zaczynało mi się plamieniami
KatJak
Mi kiedyś ktoś mówił że 48h przed badaniem a w ciąży tylko w dniu badania nie brać.@Magda_krk, ja również szczerze gratulujeTakie historie napawają optymizmem!
![]()
Dziewczyny, powiedzcie, czy odstawialyscie witaminy i kwas foliowy przed badaniem ich poziomu? A jeżeli tak to na ile wcześniej, żeby wyników nie zafałszować? Chciałam zrobić badania w przyszłym tygodniu i zaczęłam się zastanawiac nad tym odstawieniem![]()
Planuje naturalnie dlatego chcą wywoływać jak samo nie pójdzie żeby już nie rósłNo tak jak też sobie dużo rzeczy bzduram![]()
Jedzenie tu nie ma nic do rzeczy, ja jadłam w ciąży jak głupia a mała była malutka, zawsze 2 tyg. Mniejsza wychodziła.
A będziesz rodzić naturalnie tak?

Ogólnie moja gin mam wrażenie że jest przeciwniczką CC, na prawdę musi być wskazanie żeby zrobiła. Więc woli mi szybciej wywołać niż poczekać i zrobić CC
Mam do Was pytanie, czy któraś z Was miala tak, że ginekolog do którego chodzicie był zły o robienie badań na własną rękę??? Ja sama zrobiłam wymaz z pochwy I ieszcze parę podstawowych badań, bez zlecenia tego przez mojego gin i mam wrażenie, że był zły i obrażony na mnie o to...
Mamafasolki
Hahaha! My chcemy poczekać 1-2 cykle, żebym trochę doszła do siebie. Miałam teraz trzecią dawkę, ciągle coś. Myślę że w styczniu/ lutym@Gondzi_a @Mamafasolki To jak dobrze liczę to kolejna owu wypada Wam w okolicach Sylwestra. Także życzę Wam stosunkowo udanej zabawy!
reklama
Mamafasolki
Wiesz, mi tak się też zaczynało. To od kiedy działamy? Ja chyba dam sobie jeszcze 1-2 miesiące. Żeby fizycznie dojść do siebiePrzyłączam się!!!
Ja wczoraj skurcz dostałam dość mocno i poleciało trochę krwi a do teraz czysto, niby @ ma być w poniedziałek. Ostatnio kilka cykli właśnie zaczynało mi się plamieniami