reklama
marsi89
Fanka BB :)
Ja się tam nie znam ale patrząc na interpretację wyników to ciąża, wczesna ale jak w mordę strzelił ciążaTeraz sobie myślę, że może mi za mała ta bhcg

Gondzi_a
Od czegoś musi się zacząćTeraz sobie myślę, że może mi za mała ta bhcg

Będziesz sprawdzać przyrost?
K
Katijah
Gość
Potwierdziłaś ciążę, teraz trzymamy kciuki!!!!Teraz sobie myślę, że może mi za mała ta bhcg
Euforia0204
chyba na razie nie. Poczekam na dzien miesiączki (wtorek) i zrobie znowu bhcg, a potem w czwartek.Od czegoś musi się zacząć![]()
Będziesz sprawdzać przyrost?
Ale cieszę się, ze dziś tak wyszło, bo mam wizytę u profesor wiec od razu wypisze mi Clexane tak jak zapowiadała.
K
Katijah
Gość
Miałaś jakoś inaczej coś w tym cyklu?chyba na razie nie. Poczekam na dzien miesiączki (wtorek) i zrobie znowu bhcg, a potem w czwartek.
Ale cieszę się, ze dziś tak wyszło, bo mam wizytę u profesor wiec od razu wypisze mi Clexane tak jak zapowiadała.
Euforia0204
dzieki!!!Potwierdziłaś ciążę, teraz trzymamy kciuki!!!!
Muszę teraz walczyc z myślami, bo następne pare tygodni będzie stresujacych. Za dużo ryzyk już znamy wszystkie, żeby ciąże po poronieniu były łatwe.
Euforia0204
brałam od dwóch cykli acard75, dostinex, dodatkowo mąż brał suplementy fermibion i razem do owulacji pilismy zioła ojca srokiMiałaś jakoś inaczej coś w tym cyklu?
reklama
Euforia0204
zapomniałam jeszcze o wiesiołka dwuletnim… już trzeci raz dochodzi do zapłodnienia jak zaczynam go bracMiałaś jakoś inaczej coś w tym cyklu?