aspekt
Fanka BB :)
1200 wczorajA jaką masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
1200 wczorajA jaką masz?
OM miałam 24 grudnia, ale mialam pokrecony cykl, nic się nie zgadza. Moje dzieci zawsze wolno rosną na początku, chciałabym zobaczyć prawidlwoy pęcherzyk ciążowy w macicy z pęcherzykiem zoltkowym. Na zarodek ani serduszko się nie nastawiam.A który według Ciebie masz tydzień? Mam nadzieje, ze gin mi coś powie w środę
No i widzisz, tylko niepotrzebnie stresu się najadlas. Teraz już proszę siebie ani dziecka nie stresować bo wszystko będzie dobrzeKochane odebrałam wyniki![]()
Wynik OK, to jest jak 0.Kurde, dziewczyny, zbadałam i ja dzis bete, zeby sprawdzic czy spadla do 0 a tam wynik 0,3. Poronienie mialam 7 stycznia, spadala z wartosci ok 1500, możliwe ze nie spadla calkiem do zera przez te 3 tygodnie? Teoretycznie okres powinnam dostac za 9 dni, mam nadzieje ze nie zaciążyłam na nowo..[emoji849]
Kurcze a ostatnio jak badalam po poprzednim poronieniu to mialam jakby ujemną, byl tylko taki znaczek < i żadnych cyferek, dlatego teraz się wystraszyłam.Wynik OK, to jest jak 0.
U mnie bez ciąży zawsze było coś po przecinku. Widocznej inny aparat badający.Kurcze a ostatnio jak badalam po poprzednim poronieniu to mialam jakby ujemną, byl tylko taki znaczek < i żadnych cyferek, dlatego teraz się wystraszyłam.