Hahaha, dzisiaj Hanka w zusie wszystkich zaczepiała@Święta92 dziś w tym drugim żłobku co byliśmy były jeszcze 2 pary z dzieckiem, a jedna dziewczynka, miesiąc młodsza od naszych dzieciaczków, taka podobna do Hani, że zgłupiałamTaka śmiała, cały czas zaczepiała Czarka, a ten niewzruszony na jej zaloty
![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Ty ja ubierasz tak, że ona wygląda na o wiele starszaHahaha, dzisiaj Hanka w zusie wszystkich zaczepiałachodzila kucała kolo ludzi
na mieście każdy ja zaczepia
wzbudza takie emocje ona
jest małym krasnalem
droga do przedszkola wózkiem około trwa do 10 min. Teraz jak Hanka idzie na nogach trwa to prawie godzinę
ale jestem w szoku jak mówię, daj rękę to daje
![]()
W ogóle jak Dopierała rozmiar atipaskow? Alek wyrósł mi z niechodkow i chyba będę musiała kupic te buty
Czaderska kurtkaHahaha, dzisiaj Hanka w zusie wszystkich zaczepiałachodzila kucała kolo ludzi
na mieście każdy ja zaczepia
wzbudza takie emocje ona
jest małym krasnalem
droga do przedszkola wózkiem około trwa do 10 min. Teraz jak Hanka idzie na nogach trwa to prawie godzinę
ale jestem w szoku jak mówię, daj rękę to daje
![]()
Tam na stronie jest rozpiska jak dobrać. Ja wybrałam 21.5 nie jest to standardowa nrTy ja ubierasz tak, że ona wygląda na o wiele starsza
W ogóle jak Dopierała rozmiar atipaskow? Alek wyrósł mi z niechodkow i chyba będę musiała kupic te buty![]()
DziękujęCzaderska kurtkawygląda jak gwiazda
ale cudowny krasnalek
![]()
G
gość _199
Gość
A jaka ma ? Bo Alek nosi obecnie 23, 22 ma już za małe i właśnie na tym rozmiarze kończy się numeracja niechodkow :/Tam na stronie jest rozpiska jak dobrać. Ja wybrałam 21.5 nie jest to standardowa nr
Ja zwykle buty kupilam jej rozmiar 20. Musisz zmierzyc mu stopę ile ma cmA jaka ma ? Bo Alek nosi obecnie 23, 22 ma już za małe i właśnie na tym rozmiarze kończy się numeracja niechodkow :/
Ja zwykle buty kupilam jej rozmiar 20. Musisz zmierzyc mu stopę ile ma cm
Załączniki
G
gość _199
Gość
Ja mu ostatnio z miesiąc temu mierzyłam to miał 14, a już mu urosła 
Boże co za duża stopa.
reklama