Ann_
Fanka BB :)
no wlasnie słyszałam, ze dzis urodzona (ale dziewczynka) dostanie pesel z samymi dwojkami.Gratulacjedużo zdrówka dla was
Mi na ktg zapisało kilka skurczów po 100, jest szansa że może samo się dziś rozkręcimoże młody planuje urodzić się dzisiaj 22.02.2022 o godz. 22:22
![]()

no ja mimo odstawienia tego gazu to kilka skurczy jeszcze czulam ulge bo wdychalam go calkiem dlugo. Ale zupelnie stracilam poczucie czasu i bylam jak na haju. Dobrze, ze nie wzielam Epiduralu bo moze byloby ppdobnie, a potem tylko by plecy mnie bolaly od igieł. Parcie to byla jazda bez trzymanki. Ale właściwe to bardziej siedzialam na tym łóżku niz lezalam tyle ze na pupie/ledzwiach. Pierwszy raz widzialam głowę jak wyszla i patrzyłam na malego jak wyszedl caly. No ciesze sie jednak, ze dalam rade znowu bo kolejne nowe wspomnienia mam w glowieWłaśnie podobno tak jest, że często chcemy pozycje grawitacyjne, wertykalne a potem albo nie mamy siły albo nie idzie i się kładziemy. Znieczulenie kurcze niestety czasami tak robi, że spowalnia tą akcję, ja przy pierwszym nie miałam możliwości skorzystania z niczego, tylko jakieś czopki na szyjkę i dożylnie coś i teraz to sama nie wiem czy krzyczeć ZZO czy próbować znowu na żywca.