C
Chemik97
Gość
Oby to było losowe tak jak zawsze mówiąTak, na podstawie YS
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby to było losowe tak jak zawsze mówiąTak, na podstawie YS
Super przyrostHej mam dzisiejszy wynik bety 582,80 mIU/ml w poniedziałek była 190,70 mIU/ml także rośnie ładnie. Może w piątek zrobię kolejne dla pewnosci ale jeszcze to przemyśle bo mnie to trochę stresuje.
Nie dziękuję co by nie zapeszyćSuper przyrost
Powiem szczerze ja też już mam wątpliwości co do robienia betypewnie 2 oznaczenia tez bym zrobila, ale faktycznie to ciągle czekanie na wynik jest mega stresujące.
Powodzenia!
Super przyrost, trzymam kciuki za ciebie!!!Hej mam dzisiejszy wynik bety 582,80 mIU/ml w poniedziałek była 190,70 mIU/ml także rośnie ładnie. Może w piątek zrobię kolejne dla pewnosci ale jeszcze to przemyśle bo mnie to trochę stresuje.
Kciuki się przydadzą dziękiSuper przyrost, trzymam kciuki za ciebie!!!
A jak długie miałaś wcześniej cykle? Rozkręciło się u Ciebie?Mi się też cykle wydłużyły ale po covid. Dziś 31 DC, wczoraj śluz podbarwiony krwią na papierze, delikatne plamienie a dziś zaś czysto![]()
Będzie dobrze, tak trzeba myśleć bo już więcej nie zrobisz. Trzymam kciukiKciuki się przydadzą dzięki
Jednak z tyłu głowy cały czas mam myśli "masz tą przeklęta przegrodę nic z tego nie będzie"Lekami jestem obstawiona na nic więcej nie mam wpływu pożyjemy zobaczymy jak to będzie.
Dzięki za kciuki przydadzą się
To co, bierzesz cały żelazny zestaw?Hej mam dzisiejszy wynik bety 582,80 mIU/ml w poniedziałek była 190,70 mIU/ml także rośnie ładnie. Może w piątek zrobię kolejne dla pewnosci ale jeszcze to przemyśle bo mnie to trochę stresuje.