reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O wlasnie tez mialam pytac o buty !!! Z czego macie kupione? Potrzebuje szybko to ogarnąć 😂
Ja zamowilam takie. Jeszcze nie wiem czy będą okej czy odeślę. Mam nadzieję, że będą się zginac

Załączniki

• Screenshot_20220323_192509_pl.eobuwie.eobuwieapp.jpg
    Screenshot_20220323_192509_pl.eobuwie.eobuwieapp.jpg
    182,2 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Aaa slyszalam cos o tej firmie tez, że porządne. Dosc drogie ale widze ze da sie na promocji w sensownej cenie tez kupic.

Jakies rady na co zwrocic uwage?
No ja trafiłam na zniżkę z 230 na 150zl 🙂
A co do rad, to pierwsze buty powinny się łatwo wyginać i mieć dużo miejsca na szerokość w palcach 😃 i te geoxy spełniają moje oczekiwania 😃

Ostatnia edycja:
reklama
Co ta moja córka dzisiaj odwaliła, to myslalam, że zawału dostanę 🙈
Tata jej wyciągnął wczoraj mój stary telefon, żeby sobie dziecko mogło klikać (tak wiem, super pomysł, żeby dać niemowlakowi telefon 🤦‍♀️😅)
Młoda oczywiście zadowolona, bo włącza sobie sama aparat i cyka selfiaki 😅
Więc dzisiaj ją zostawiłam na dosłownie pół minuty z tym telefonem, bo poszłam zalać sobie kawę
Wchodzę do pokoju a młoda telefon w ręce i drze się do niego. Nagle słyszę "halo, halo, jak masz na imię?" 😳 patrzę, a ta pierdoła zadzownila na numer alarmowy! Ja myslalam, że jak nie ma karty SIM to nie da się nigdzie zadzownic 😳 i z tego stresu szybko rozlaczylam to połączenie. A pewnie powinnam coś powiedzieć, że dziecko przez przypadek samo zadzwonilo 😳
Stary juz zjebke dostał za głupi pomysł dania dziecku telefonu. I przygoda się skończyła, telefon schowany 😅

Do góry