Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja lubię desperadosa bo smakuje jak normalny, ewentualnie Żywiec biale. A z takich zwykłych to albo Heineken albo lidlowe perlenbacherA jakie znasz dobre bezalkoholowe? Też ostatnio miałam ochotę, ale te wszystkie owocowe o smaku lemoniady a nie piwa mnie nie kręcą![]()
Hehe ja też pije piwko bezalkoholowe dosyć często.Ja piję piwo bezalkoholowema słód jęczmienny który pobudza laktacje. Przyjemne z pożytecznym jeśli ktoś lubi piwko
![]()
Ja bardzo lubię Żywiec IPA, smakuje prawie identycznie jak to alkoholowe.A jakie znasz dobre bezalkoholowe? Też ostatnio miałam ochotę, ale te wszystkie owocowe o smaku lemoniady a nie piwa mnie nie kręcą![]()
Ja lubię desperadosa bo smakuje jak normalny, ewentualnie Żywiec biale. A z takich zwykłych to albo Heineken albo lidlowe perlenbacher
W dino zawsze jest.Jest Desperados bez %?! W jakim sklepie dostałaś? Może u nas też jest, ale nie zwróciłam uwagi...
U mnie w Poznaniu jest w prawie każdym sklepie: lidl, biedronka, żabka. Jest na nim napisane Desperados virgin 0,0%Jest Desperados bez %?! W jakim sklepie dostałaś? Może u nas też jest, ale nie zwróciłam uwagi...
U mnie w Poznaniu jest w prawie każdym sklepie: lidl, biedronka, żabka. Jest na nim napisane Desperados virgin 0,0%![]()
To jest steryd. Nie smaruj tym buzi bo potrafią zostać plamy na długie miesiące. Ja stosowałam do podratowania skóry przy zostrzeniu zmian przy alergii z ciężkim AZS. Jak nie usunelam z diety alergenu to po odstawieniu wszystko wracała do normy. No i długie stosowanie może spowolnić rozwój ruchowy dziecka pomimo że to krem tak twierdziła przynajmniej nasza neurolg. Choć do końca nie łapie jak.Używała któraś z Was kremu hydrokortyzon u swojego dziecka?