reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Mimo wszystko trzymam kciuki bardzo

Wow a jak było pod koniec?
U mnie tak do 7-8 miesiąca to mało co widać. Z jednej strony fajnie bo mieszkam w dość gorącym klimacie i ciąże przypadały niestety na najgorszy czas więc nie umeczylam się bo skończyłam z mikro brzuchem i w pierwszej i w drugiej ciąży
Pod koniec byłam jak wieloryb🤣🤣🤣 a serio - u mnie po prostu szybko było widać, a potem się unormowało.

reklama
Dziewczyny, ratujcie, bo mam wyniki posiewu i rozumiem, że nie umieram i mogę dotrwać do wizyty za tydzień 🙈

Załączniki

• IMG_20220401_112636.jpg
    IMG_20220401_112636.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 89
Mimo wszystko trzymam kciuki bardzo

Wow a jak było pod koniec?
U mnie tak do 7-8 miesiąca to mało co widać. Z jednej strony fajnie bo mieszkam w dość gorącym klimacie i ciąże przypadały niestety na najgorszy czas więc nie umeczylam się bo skończyłam z mikro brzuchem i w pierwszej i w drugiej ciąży
Ja tak samo, brzuch dopiero pod koniec i bardzo bym chciała powtórkę 🙏

Ja tak samo, brzuch dopiero pod koniec i bardzo bym chciała powtórkę 🙏
Ja z jednej strony chciałabym doświadczyć chociaż takiego średniego brzucha :D może nie ogromnego ale taki średni do porodu to nawet słodko a nie taki mikro choć nie powiem bo zalety są, dżinsy do samego końca żadnych ciążowych szmat

Ja z jednej strony chciałabym doświadczyć chociaż takiego średniego brzucha :D może nie ogromnego ale taki średni do porodu to nawet słodko a nie taki mikro choć nie powiem bo zalety są, dżinsy do samego końca żadnych ciążowych szmat
Oj to dla mnie im mniej tym lepiej - tyle że moje dziecko przez brak możliwości rozkopania się na zewnątrz tak ściskało narządy i żyły że wylądowałam w szpitalu pod koniec ciąży - macica odcinała mi przepływ w żyłę dolnej i serce nie miało krwi.

Oj to dla mnie im mniej tym lepiej - tyle że moje dziecko przez brak możliwości rozkopania się na zewnątrz tak ściskało narządy i żyły że wylądowałam w szpitalu pod koniec ciąży - macica odcinała mi przepływ w żyłę dolnej i serce nie miało krwi.
To poważnie masz problemy z żyłami ? Kontroluje cię hematolog? To może grozić poważnymi omdleniami warto by było być pod kontrolą także hematologa przynajmniej ja zawsze taka zalecalam

reklama
To poważnie masz problemy z żyłami ? Kontroluje cię hematolog? To może grozić poważnymi omdleniami warto by było być pod kontrolą także hematologa przynajmniej ja zawsze taka zalecalam
To nie kwestia problemów z krążeniem - to był
ucisk mechaniczny tylko. Nazywa się to zespół zyly głównej dolnej, ja miałam ekstremalny.
Cc miałam na stole pochylonym o 30 stopni, inaczej bym zeszła położona na plecy w ciągu 3 minut :)

Hematologa mam bo mam problem z drugiego bieguna - skaza krwotoczna.

Do góry