Ooo to u mnie prywatnych sporoJa o prywatnym mówię![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to u mnie prywatnych sporoJa o prywatnym mówię![]()
Ja mówiłam że z pracą nie jest tak łatwoWiem, ale u nas w zlobku są grupy 3+ i wtedy tylko z takimi mają styczność. Dla mnie żadna różnica haha.
O ile wróci do żłobka, bo moje poszukiwania pracy są tak zenujace, że nie widzę sensu
No mój powinien się dostać do 3latkow bo jak Natalia będzie kończyć to on wskoczy za nią potem w państwowym...no i też jest punkt jak rodzeństwo chodzi...bo też w szkole jest przedszkole tam gdzie Kinga pójdzie od września ale ponoć nie za fajne jestNo nasze dzieci są lutowe, więc jak pojda do przedszkola to mają 3 lata i 7 msc więc prędzej dla mnie lepiej dać bo bliżej im do 3 lat rok szybciejnie wiem czy wiesz o co mi chodzi
![]()
O widzisz to mój żłobek jest malusi i tylko 1 grupa, dzieci od 1 do 3 lat.Przecież w zlobku każda grupa jest od danego wieku. Przynajmniej ja się nie spotkałam, żeby wszyscy razem byli.
Pierunskie chorobska niech się skończą jużu nas dokladnie to samo...
Kup masc arnikowa. Za 3 dni śladu nie będzie. Hanka co chwile siniaki na czoleMloda tak zaryła glowa w stol ze ma guza na pol czoła;o
Ktores dziecko tez jest takie nieostrożne?;D
O matko ;D nieźle ;DTu młody sobie zrobił dziurę w glowie tuz obok skroni, bo będąc na moich rękach pochylić się do przodu i uderzył głowa w grzejnikteraz bawi, wtedy trochę mniej.