hachette
Fanka BB :)
Ja tez nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie
Może weź no spe?Boli mnie tak jeden jajnik jakby miał mi zaraz wybuchnąć![]()
rozumiem że skoro się staram ale mi nie wychodzi to nie jestem "staraczka"?Myślę że wątek gdzie dziewczyny starają się o ciaze nie jest odpowiedni. Zapytaj na ciążowym najlepiej
Nie wiem, ale wez pod uwagę fakt że tutaj wiele dziewczyn stara się o pierwsze dziecko, niektóre o kolejne ale też z różnymi historiami. Nie odpowiem Ci na to pytanie bo NIE DOTARŁAM DO TEGO PUNKTU jak i wiele innych dziewczyn.rozumiem że skoro się staram ale mi nie wychodzi to nie jestem "staraczka"?
jeśli masz pęcherzyk ciążowy to jesteś w ciąży, a nie się staraszrozumiem że skoro się staram ale mi nie wychodzi to nie jestem "staraczka"?
Muszę się zebrać po nią, albo może szybciej usnęMoże weź no spe?
Nie wiem, co takimi ludźmi kieruje ale niestety włącza mi się agresor.jeśli masz pęcherzyk ciążowy to jesteś w ciąży, a nie się starasz
Nalej sobie winkaNie wiem, co takimi ludźmi kieruje ale niestety włącza mi się agresor.