reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2023

Nie ma sensu jutro powtarzać wg mnie. Przyrost sprawdza się raczej po 48h lub

Ja tez się martwię tym bardziej ze innych objawów brak 😊 u mnie beta rośnie także plus jest 😊 trzymam kciuki 😘 daj znać 😊🤗
U mnie objawem są bolesne piersi,wysypało mnie na ramionach oraz zmęczona jestem,dużo śpię.Juteo powtórna Beta w 29dc🤞

reklama
hej dziewczyny! :) gratuluje Wam wszystkim.
Mam pewien problem i się martwię. 9.05 zrobiłam test ciążowy - wyszły dwie kreski, jedna słabsza. 10.05 poleciałam na bete (56.4), dziś ja powtórzyłam wyniki 75 (informacja na wyniku „Wynik skontrolowano 2-krotnie z tej samej próbki materiału”. Dziś jest mój 34 dzień cyklu. Przyrost bety to tylko 33,9%. :(
Jak myślicie iść jutro ponownie ją wykonać? Mam złe przeczucia…
Ja tez jestem za sprawdzeniem… mi w pierwszej ciąży zapomnieli dodać jednej cyferki… ktoś się pomylił a ja stresowałam się ze beta mi spada… także jestem za sprawdzeniem😊

Moja bety kolejno szły
4.05- 221
6.05- 521 po 48h
9.05- 1803
12.05- 6593 po 72h z dzisiaj,także mam nadzieje,ze bedzie okej. Wg kalkulatora przyrosty 120-130%. W poprzednich straconych do takiego wyniku nie dotrwałam,a może i tak choc sprawdzałam bete dopiero gdy już spadała,wiec ciezko stwierdzić. W każdym razie na papierze takich wyników nie widzialam;)
To teraz koniec z kuciem i mam nsdzieje ze js wizycie uslusze dobre wieści i 21 maja uslysze juz serduszko. O ile wcześniej nie zejdę na zawal przed gabinetem 😱

Ja w luxmedzie usg robię i jestem zadowolona ale chyba tu o lekarza chodzi bardziej 😊jak dobry lekarz i sprzęt to da radę 😊🤗
To może pójdę tego 2 czerwca zobaczyć czy warto 😁 i tak mam w pakiecie to nie będzie żalu. A zapisałam się do lekarza z dobrymi jak na lux med w Warszawie opiniami

To może pójdę tego 2 czerwca zobaczyć czy warto 😁 i tak mam w pakiecie to nie będzie żalu. A zapisałam się do lekarza z dobrymi jak na lux med w Warszawie opiniami
Ja w poprzedniej ciąży robiłam badania w luxmedzie, ale też prywatnie i w szpitalu. Czasem dublowałam jak np usg prenatalne. Nie wiem czy miało to sens, ale właśnie miałam w pakiecie to korzystałam. Chyba znają sie na prowadzeniu tylko książkowych ciąż 😉

Dziewczyny a czy to prawda Ze brzuch w drugiej ciąży rośnie szybciej? W pierwszej w 8 tygodniu u mnie już było widać ze w ciąży jestem i to tak wyraźnie 😊 ciekawa jestem jak to będzie teraz😊

Ja w poprzedniej ciąży robiłam badania w luxmedzie, ale też prywatnie i w szpitalu. Czasem dublowałam jak np usg prenatalne. Nie wiem czy miało to sens, ale właśnie miałam w pakiecie to korzystałam. Chyba znają sie na prowadzeniu tylko książkowych ciąż 😉
Słyszałam o tym właśnie. 🤷
Wczoraj na teleporade jedna Pani doktor powiedziała, że nie trzeba sprawdzać czy beta rośnie bo po co. Mogę powtórzyć badanie jeśli będzie podejrzenie pozamacicznej. Także mam kiepskie zdanie o lux medzie

Ja tez jestem za sprawdzeniem… mi w pierwszej ciąży zapomnieli dodać jednej cyferki… ktoś się pomylił a ja stresowałam się ze beta mi spada… także jestem za sprawdzeniem😊
Zastanawia mnie w tym wyniku fakt, że jest informacja o tym że „wynik skontrolowano 2-krotnie z tej samej próbki materiału”. 😞
Dzisiaj w nocy miałam takie koszmary, że krwotok… masz racje lepiej zrobić dziś okaże się czy wszystko w porządku z tamtym wynikiem, będę mieć pewność bo to zaraz weekend

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Dziś obudziłam się wyjątkowo spokojna, nie wiem jakim cudem odnalazłam ten spokój w sobie.
Wczoraj miałam bardzo intensywny dzień w pracy jak wyszłam o 8 to wróciłam 20:30 , dziś również dość intensywnie bo aż 6 klientek ale cały weekend mam zamiar leżę do góry tyłkiem i odpoczywać przed poniedziałkową wizyta.
Z rana sukces przy aplikacji luteiny czysciutko, wkładka czysta.
Niech już teraz będzie z górki 🤞🤞🤞
Pięknego dnia Wam życzę ;)

Do góry