Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ja tez nie lubię gazowanego, ale obecnie pepsi max czasem ratuje mi życieMuszę spróbować. U mnie pomaga Pepsi, nienawidzę tego pić calutkie życie a teraz mi to życie ratuje xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja tez nie lubię gazowanego, ale obecnie pepsi max czasem ratuje mi życieMuszę spróbować. U mnie pomaga Pepsi, nienawidzę tego pić calutkie życie a teraz mi to życie ratuje xD
Biedne jesteśmyJa tez nie lubię gazowanego, ale obecnie pepsi max czasem ratuje mi życie![]()
O kurde, niezle!Też nie lubię gazowanych napojów. Kilka dni temu byłam z mężem na pizzy w jakiejś dziurze i była tylko pepsipowiedziałam, żeby mi wody chociażby z kranu nalali to dostałam w miseczce -normalnie jak dla psa
![]()
Zobacz załącznik 1401223
Nie próbowałam winogronaBiedne jesteśmyw ogóle spróbuj sobie winogrono ! Mi bardzo pomaga na mdłości , próbowałas może ?
Mi dziś głowa pęka i mam ochotę sięgnąć chociaż po Apap.. ale nie wiem czy dobrze zrobię
Ja bym brała. Jak się za późno weźmie i ból się nasili to potem będzie gorzej działałBiedne jesteśmyw ogóle spróbuj sobie winogrono ! Mi bardzo pomaga na mdłości , próbowałas może ?
Mi dziś głowa pęka i mam ochotę sięgnąć chociaż po Apap.. ale nie wiem czy dobrze zrobię
Ja też bym wzięła, paracetamol/apap w rozsądnych dawkach jest bezpieczny w ciąży. I szczerze współczuję, też przez ostatnie dni miałam ból głowy, na szczęście na tyle lekki, że wystarczyło obwiązanie głowy chustką (stary babciny sposób, na mnie działa)Biedne jesteśmyw ogóle spróbuj sobie winogrono ! Mi bardzo pomaga na mdłości , próbowałas może ?
Ja ćwiczę póki co w domu pilates dla ciężarnych (kiedy jestem w stanie), ale w 2 trymestrze chcę się zapisać, więc dołączam do pytaniaCzy któraś z Was chodzi na fitness dla ciężarnych? Zastanawiam się czy się nie przejść (u mnie 11 plus parę dni)?
Też kochamOdrzuciło mnie dziś od kawypo jednym łyku tak mnie zemdliło, że musiałam czymś szybko zagryźć bo bym się porzygała
Ja kocham kawę!!!!!
Też bardzo szybko odczuwam głód i jak za długo przetrzymam to mi słabo się robi....Już daje popalić, bo skręca mnie w żołądku od 2 dni, szczególnie jak jestem głodna
w sumie zastanawiam się czy ktoś tez tak ma? Bo to trochę dziwne
![]()
Eeej to jest to. Ja też bym zjadłaZjadłabym bigosiku![]()
Ja jak już nie mogę poradzić to mi np arbuz pomagał ostatnio. Nawodniłam się nim i w ogóle.Nie próbowałam winogronaspróbuje
paracetamol mi lekarz mówił, ze w razie co można
![]()