Widzę że same dobre wieści ostatnio super
U mnie chyba historia się powtórzy wczoraj byłam w szpitalu bo nasiliło się plamienie i pojawiła się żywa krew
w poprzedniej ciąży ten sam scenariusz 8+3 szpital w 9 serduszko stop. Wczoraj był u mnie właśnie 8+3
reklama
Carolina123
Fanka BB :)
przecież to już jest małe cudoHej Dziewczyny
Ja juz po prenatalnych. Wszystko ok takze kamień z serca ❤❤❤ dzidzia zdrowa, tylko nie ujawniła swojej płci niestety, także czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę. Może się ujawni. Dzis 12+1![]()
Edka88
Trzymam kciuki oby nie, staraj się myśleć pozytywnie... wiem, ze to trudne bo sama jestem po dwoch stratachWidzę że same dobre wieści ostatnio superU mnie chyba historia się powtórzy wczoraj byłam w szpitalu bo nasiliło się plamienie i pojawiła się żywa krew
w poprzedniej ciąży ten sam scenariusz 8+3 szpital w 9 serduszko stop. Wczoraj był u mnie właśnie 8+3
![]()
MartaMarkry
co powiedzieli w szpitalu? Trzymam kciuki, oby to nie było toWidzę że same dobre wieści ostatnio superU mnie chyba historia się powtórzy wczoraj byłam w szpitalu bo nasiliło się plamienie i pojawiła się żywa krew
![]()
marsi89
ja też je kocham ale ostatnio odrzuca mnie od czekoladowych rzeczy, słodkich. Kaktusy też słodkie ale bardziej wodniste.uwielbiam z lidla o smaku orzechow włoskich.. dzieki, jestem jeszcze 6 godzin w pracy![]()
nooo te lody kaktusy. Takie bardziej wodne, z tą zielona góra.....kaktusy?...![]()
potwierdzamŚliczne fotki❤ dziewczynki są wstydliwe i często późno ujawniają swoją płeć![]()
u mnie identycznie machalo. I cały czas za głowę się łapałoSuper to podobnie jak u mnie z tym machaniemświetne to jest
ani tak nie mów, musi być dobrze . Dawaj znaćWidzę że same dobre wieści ostatnio superU mnie chyba historia się powtórzy wczoraj byłam w szpitalu bo nasiliło się plamienie i pojawiła się żywa krew
![]()
Roksi2810
Zaciekawiona BB
Trzymam baaardzo mocno kciukiWidzę że same dobre wieści ostatnio superU mnie chyba historia się powtórzy wczoraj byłam w szpitalu bo nasiliło się plamienie i pojawiła się żywa krew
![]()
Karola z nadzieją
Nie poddawaj się i trzymaj się dzielnieWidzę że same dobre wieści ostatnio superU mnie chyba historia się powtórzy wczoraj byłam w szpitalu bo nasiliło się plamienie i pojawiła się żywa krew
![]()
natusia.mamusia86
Mam podobne❤cudownie zobaczyć buźke maleństwa. Wtedy zaczyna sie porównywanie do kogo podobneJa to już czekam na połówkowe prenatalne, takie śliczne zdjęcie mam z synkiem i tak pięknie go było widaćpamiątka do końca życia
Zobacz załącznik 1402813
Kochane wszystko w porządku z dzidziąmachała nawet rączką. Badania prenatalne umówione na 02.06.2022
Cudowne widoki❤Super, że wszystko okSuper to podobnie jak u mnie z tym machaniemświetne to jest
natusia.mamusia86
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.Widzę że same dobre wieści ostatnio superU mnie chyba historia się powtórzy wczoraj byłam w szpitalu bo nasiliło się plamienie i pojawiła się żywa krew
![]()
reklama
_Anka32_
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. Jestem w 8+3tc... W zeszła niedzielę pojawiło się u mnie delikatne brazowe plamienie a wieczorem zauważyłam czerwona krew. W poniedziałek trafiłam do lekarza który stwierdził że to malutki krwiak. Przepisał Luteinę 2x2 i kazał odpoczywac. Dziś czwartek a ja nadal plamie na brązowo i pobolewa mnie podbrzusze. Czy to normalne? Powinnam się stresować?