Hejcia
Fanka BB :)
Chyba nie umieściły mi się minki do odpowiedniego komentarza sorki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie umieściły mi się minki do odpowiedniego komentarza sorki
Ja go miałam wcześniej i chciałam podkład, który polecałaś, ale nie mogłam dobrać koloru. Tym kremem maxineczka robi świetny tutorial z makeup dla takich sierot jak ja ma tylko inny korektor, gdzieś go mam w kartonach, bo jak @yuwena my po przeprowadzce@Mamafasolki oo widzę, że skusiłaś się na Eveline puder to mój ulubieniec korektor ten też jest fajny, a kremu cc nie miałam to daj znaka czy spoko
Ale leczysz się? Ja na początku miałam 0.5, potem 3.3, po zwiększeniu leków 0.26Ja przed ciąża miałam TSH ok 1, na początku ciąży 0, a pare dni temu 0,013. Rusza do góry. Ponoć to częste ze w 1 trymestrze przy wzroście beta hcg spada TSH i w 2 trymestrze powinno się uregulować
Trzeba było wziąć najasniejszy i najciemniejszy i mieszać sobie to może i ja się skusze na niego za n jakiś czasJa go miałam wcześniej i chciałam podkład, który polecałaś, ale nie mogłam dobrać koloru. Tym kremem maxineczka robi świetny tutorial z makeup dla takich sierot jak ja ma tylko inny korektor, gdzieś go mam w kartonach, bo jak @yuwena my po przeprowadzce
O! Dobry patent! Wiesz, znając mnie to nie będę się jakoś długo i namiętnie malowaćTrzeba było wziąć najasniejszy i najciemniejszy i mieszać sobie to może i ja się skusze na niego za n jakiś czas
Proszę bardzoO! Dobry patent! Wiesz, znając mnie to nie będę się jakoś długo i namiętnie malować
A wrzucisz zdjęcie tego kremu, bo widziałam kilka i nie wiem, o który revox chodzi. Ja mam jakiś bio i jest do d... A mojego ulubionego nie ma już w sprzedaży...
niestety cycuchy przeszkadzają. Urosły jak dzikie i bolą..Cześć kobiety, witam sie kawa i was poczytam
Pytanie mam czy spicie jeszcze na brzuchu?