Trzymam kciuki ! Ja za 8 dni termin miesiączki - starliśmy się mocno - chodź nic nie czuje liczę na cud ! Może trafimy na siebie !Ja chyba będę testować za 2 tygodnie… poniosło nas. I wiem ze nie stać mnie dalej na planowanie, ale jakby się tak udało z zaskoku to byłoby super, ale ten strach… jeszcze nic nie wiadomo, a wieczorami tylko jedna myśl w głowie czy jak przypadkiem zaskoczyło, to czy nie będzie powtórki ze stycznia… i jak ewentualnie miałabym sobie poradzić ze strachem…
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Trzymam kciuki !Trzymam kciuki ! Ja za 8 dni termin miesiączki - starliśmy się mocno - chodź nic nie czuje liczę na cud ! Może trafimy na siebie !

G
guest-1693758626
Gość
Hopeful_11
Fanka BB :)
Slyszalam o tych testach ze lubią pokazywać fałszywe kreski. Pewnie bym sprawdziła pinkiem strumieniowym lub betaDziewczyny, mam zwidy czy cos tam widać??
Zobacz załącznik 1416447

natala123456
Mam nadzieje, ze się Tobie udaTrzymam kciuki ! Ja za 8 dni termin miesiączki - starliśmy się mocno - chodź nic nie czuje liczę na cud ! Może trafimy na siebie !

Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści od Ciebie

Dolis
Początkująca w BB
Chyba faktycznie coś z nimi nie tak, bo na pinku bielSlyszalam o tych testach ze lubią pokazywać fałszywe kreski. Pewnie bym sprawdziła pinkiem strumieniowym lub betapowodzenia!
agaaataaaa
Rob jeszcze jeden bo mi się coś tam przebija lekko, może beta jest jeszcze malutka, nie chce robić Ci nadziei, ale ja coś widzeChyba faktycznie coś z nimi nie tak, bo na pinku bielZobacz załącznik 1416480
K
Katijah
Gość
Trzymam kciuki!!!Ja chyba będę testować za 2 tygodnie… poniosło nas. I wiem ze nie stać mnie dalej na planowanie, ale jakby się tak udało z zaskoku to byłoby super, ale ten strach… jeszcze nic nie wiadomo, a wieczorami tylko jedna myśl w głowie czy jak przypadkiem zaskoczyło, to czy nie będzie powtórki ze stycznia… i jak ewentualnie miałabym sobie poradzić ze strachem…
Coś widać, najlepiej na betę skocz, bo widzę że Pink ledwo ledwoDziewczyny, mam zwidy czy cos tam widać??
Zobacz załącznik 1416447
reklama