Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za piękny poniedziałkowy przyrostU mnie cień dziś na teście i beta hcg 11.82W poniedzialek powtórzę bo jestem 10dni po ovitrelle więc lepiej być ostrożnym
Wynik proga w poniedziałek.
Oby beta w poniedziałek pięknie urosła![]()
Trzymam kciuki za piękny poniedziałkowy przyrost![]()
3mam kciuki za wynik betyCiążowy, na żywo mocniejszy choć nadal cień. Ale beta prawie 12 więc chyba to ciąża
Proszę mnie jeszcze nie wpisywać jako ciąża. Dopiero w poniedziałek jak będzie przyrost. Dziękuję ♥
Zwlaszcza jak się z czerwcem porowna...Kurczę ładnie póki co wyglada ten lipiec![]()
Zrobiłam identycznie w marcuWczoraj wieczorem po wizycie w ubikacji na papierze zobaczyłam plamki krwi, myślę sobie implantacja jak nic, a później sobie przypomniałam, że jestem świeżo po goleniu bikini i tyle z mojej implantacjidurna baba
![]()
U mnie cień dziś na teście i beta hcg 11.82W poniedzialek powtórzę bo jestem 10dni po ovitrelle więc lepiej być ostrożnym
Wynik proga w poniedziałek.
DziękujęGratulacje! Idziemy jak burza w tym miesiącu![]()
Nie, nie. Owu była w 15dc. Potwierdzona przez gina, poza tym zaczęłam plamić.A może jednak jest szansa a owu mogła się przesunąć i jeszcze na teście nic nie wychodzi![]()