natala123456
Fanka BB :)
Mysle, ze to normalne. Mnie wczoraj np nie modliło i wieczorem miałam apetyt, piersi także nie dokuczały. Dzisiaj juz bolą. Także głowa do góryMnie dziś jak by piersi mniej bolały ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle, ze to normalne. Mnie wczoraj np nie modliło i wieczorem miałam apetyt, piersi także nie dokuczały. Dzisiaj juz bolą. Także głowa do góryMnie dziś jak by piersi mniej bolały ...
gratulacje! WitamyHej
Dołączam się i jaWstępnie termin na 19 marca
Póki co kreseczka to zaledwie cień cienia ale jednak! Za 2 dni powtarzam
Ale czas szybko leci, dopiero co dołączyłam do grupy październikowe mamy 2021 a tu już druga pociecha w drodze
![]()
ng/mlZa mnie!Właśnie wróciłam z bety i proga. W Ty kochana proga w jakiej jednostce masz? nmol/l czy ng/ml?
3mamy!Za mnie!Właśnie wróciłam z bety i proga. W Ty kochana proga w jakiej jednostce masz? nmol/l czy ng/ml?
To faktycznie piekny ten progesteronng/ml
Ale mieści się w widełkach, także bym się nie stresowała.Moje wyniki z dzisiaj nie wiem czy progesteron nie za niski.
wiesz myślę że to lekarz powinien ocenić, ale wygląda jakby hyl w normieMoje wyniki z dzisiaj nie wiem czy progesteron nie za niski.
Niby tak,na noc wiecie co mam ,żołądek tragedia,podchodzi mi tak do gardła caly dzień co zjadłam ... Schudłam już 3 kgMysle, ze to normalne. Mnie wczoraj np nie modliło i wieczorem miałam apetyt, piersi także nie dokuczały. Dzisiaj juz bolą. Także głowa do góry![]()
Ja tez schudłam ale nie aż tyle, kurcze niedobrzeNiby tak,na noc wiecie co mam ,żołądek tragedia,podchodzi mi tak do gardła caly dzień co zjadłam ... Schudłam już 3 kg