Calineczka92
Fanka BB :)
Jak to mówią nadzieję umiera ostataniaCzyli jest jeszcze nadzieja, może @ nie przyjdzie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to mówią nadzieję umiera ostataniaCzyli jest jeszcze nadzieja, może @ nie przyjdzie![]()
Postaram się to jutro dokładniej opisaćmożecie powiedzieć jak dokładnie wyglada to badanie? Chyba muszę zacząć nastawiać męża.
Badanie nasienia? To pewnie zależy od kliniki/laboratorium... Zaleca się abstynencję 3-7 dni, ale to pewnie wiesz. Następnie pan udaje się do pokoju, dostaje kubeczek, zostaje sam ze sobą... ewentualnie z filmikami czy gazetkami..., robi depozyt, a potem czeka na wyniki. I tyle.możecie powiedzieć jak dokładnie wyglada to badanie? Chyba muszę zacząć nastawiać męża.
W zeszłym tygodniu dla wodników miało być jakieś zakończenie. Myślałam że zakończone starań ale dostałam okres więc mam zakończenie cykluWlasnie obejrzałam Ariah na ten tydzień. I uwaga -dla Skorpionów- które planuja miec dziecko wyczuwa ze cos rusza w tym kierunku! Trzeba zabdac o siebie i zachować spokój i sie uda.
Sama nie wiem czy w to wierzę ale fajnie bulo to usłyszeć![]()
Może zagraj w lotto albo kup chociaż zdrapkę?W zeszłym tygodniu dla wodników miało być jakieś zakończenie. Myślałam że zakończone starań ale dostałam okres więc mam zakończenie cyklu
A w tym tygodniu przy tasowaniu kart wyleciała jej karta z pieniędzmi więc czekam na ten niespodziewany przelew![]()
O to ja też czekamW zeszłym tygodniu dla wodników miało być jakieś zakończenie. Myślałam że zakończone starań ale dostałam okres więc mam zakończenie cyklu
A w tym tygodniu przy tasowaniu kart wyleciała jej karta z pieniędzmi więc czekam na ten niespodziewany przelew![]()
O jesteśmy na tym samym etapie, tez wtedy obstawiam owu i jutro ruszam z testamiU mnie tez ma byc na dniach, testy owu poszły w ruch! Pewnie będzie ok piatku-soboty.
Także tego do dzieła!![]()
Przy lwiaczku tez jej wyleciala w trakcie tasowania karta - wrednej baby xD w rozdaniu znowu ta sama karta z babsztylemW zeszłym tygodniu dla wodników miało być jakieś zakończenie. Myślałam że zakończone starań ale dostałam okres więc mam zakończenie cyklu