reklama
U mojego taki stan dziąseł utrzymywał się dobre 10 dni zanim cokolwiek wyszłoU nas ida 2 gorne na raz jest masakrawczoraj paracetamol raz podałam bo przez godzinę po wstaniu tak mi plakal az się zanosił

Aaa to u nas tez ma to juz z ponad tydzień ale juz dziaslo się przebijaU mojego taki stan dziąseł utrzymywał się dobre 10 dni zanim cokolwiek wyszłowyglądało jakby już za chwilę, a co do czego to nic nie wychodziło. Potem nagle zeszła opuchlizna i ząbek z jednej strony już z 2 mm wystaje
U nas od tej kreseczki to już szło błyskawicznieDzisiaj jak próbuję palcem przejechać po dziąśle to wyczuwam coś kłującego, ale to chyba niemożliwe, że tak szybko wyszedłby ząbek. Zawsze latarką z telefonu oglądałem stan jego dziąseł, ale dzisiaj protestuje![]()
Nie pamiętam, ale już będzie z górki. U nas miesiąc byl codziennie wrzask i zimne gryzaki wymieniałyśmy co chwilę. Camilla też mu pomagała a później sama zaparzalam rumianek i moczyłam tetrę w tym naparze i smoczek tez.Skoro od kreski się zaczęło to rozumiem, że najgorsze przede mną?
Mój gryzie wszystko, mnie również, nieustannie od dłuższego czasu, więc różnicy nie zauważyłam![]()
To już wychodziDzisiaj jak próbuję palcem przejechać po dziąśle to wyczuwam coś kłującego, ale to chyba niemożliwe, że tak szybko wyszedłby ząbek. Zawsze latarką z telefonu oglądałem stan jego dziąseł, ale dzisiaj protestuje![]()
Możliwe, możliweDzisiaj jak próbuję palcem przejechać po dziąśle to wyczuwam coś kłującego, ale to chyba niemożliwe, że tak szybko wyszedłby ząbek. Zawsze latarką z telefonu oglądałem stan jego dziąseł, ale dzisiaj protestuje![]()

Niekoniecznie. U nas nic nie było ani przed kreskami ani po, więc może też się Wam upieczeSkoro od kreski się zaczęło to rozumiem, że najgorsze przede mną?![]()

reklama