Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może Ariah Ci pomoże jakos podjąć decyzje
Przepraszam, wiem, ze tamat powazny ale nie moglam sie powstrzymac![]()
Właśnie oglądamHa ha właśnie premiera xD
Żeby było zabawniej włączyłam kogoś innego i tam mi na ten tydzień wyszła karta cesarzowej, a to ciążalub awans/podwyżka - czyli chuja wiadomo
Bardzo mi to pomogło
![]()
A czemu się kończy???????Mam dokładnie tak samo! Dziś dla mnie ostatni dzień na jakieś implantacje pewnie zrobię test w poniedziałek, a potem jak okres nie przyjdzie w piątek. Więc max. dwa testy, ale już naprawdę wolę nie.
Z innych plusów to cieszy mnie w sumie to, że te moje bóle to nie CP i pewnie to oznacza, że ten jajnik już mnie zawsze tak będzie bolał więc jestem tym trochę uspokojona. Także też w sumie plus wyniesiony z tego cyklu.
Oczywiście gdzieś tam serduszko boli, że moja droga do bobasa się kończy, ale wierzę że tak właśnie miało być![]()
Hmmm ja qlasnie czekam na info o podwyżce... Ale wolalabym zeby jednak ciaza byłaHa ha właśnie premiera xD
Żeby było zabawniej włączyłam kogoś innego i tam mi na ten tydzień wyszła karta cesarzowej, a to ciążalub awans/podwyżka - czyli chuja wiadomo
Bardzo mi to pomogło
![]()
Hmmm ja qlasnie czekam na info o podwyżce... Ale wolalabym zeby jednak ciaza była![]()
A czemu się kończy???????
Czemu tak mówisz?![]()
RozumiemBo mam fajną rozwojową ofertę pracy xD i nie wiem czy bardziej wolę rozwój zawodowy czy zmienianie pieluch![]()
Wybaczcie ja nie w temacie, ktoś mi powie co to za wróżka i gdzie mogę to obczaić ?A Ty jesteś skorpionem?
Bo mam fajną rozwojową ofertę pracy xD i nie wiem czy bardziej wolę rozwój zawodowy czy zmienianie pieluch![]()
Wybaczcie ja nie w temacie, ktoś mi powie co to za wróżka i gdzie mogę to obczaić ?![]()