reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ale mi się nudzi dzisiaj, taka jakaś niedoróbka jestem- rozlazła i w ogóle, chyba juz czuje długi weekend

ja zawsze tak czuję sie w poniedziałki:laugh2:

witam się z Wami dopiero teraz:tak:, bo moje małe nie pozwala mi usiąść do laptopa bez niego:szok:, wyrywa mi klawisze, więc wolę go nie kusić:no:
korzystam wtedy, kiedy spi:-D:-D:-D

dzisiaj oboje spalismy do 8.30:szok::szok::szok:, normalnie czuje, że lubię być mamusią na wychowawczym, bo do niedawna miałam mieszane uczucia:tak:

reklama
już odliczam godziny do 20 tej:-) znając życie długi weekend przeleci szybko i już będzie niedziela wieczór i będę marudziła:sorry2:

spadam do pracy:baffled: do wieczora kobity:-D

Dzień dobry. Karol ma całą buzię w czerwonych plackach. Mam nadzieję, że to po szczepionce (chociaż trochę wcześnie wylazło :baffled:). A ja coś się słabo czuję, jakieś przeziębienie mnie chyba dopadło :-(.

Różyczka? Podobno od buzi się zaczyna. Pocieszające jest, ze samo przechodzi.
Zyczymy zdrowia.

Wiktoria zdrówka ci życzymy:-D:-D

Dziękujemy.

Kamilas no tylko "pozazdrościć" teściowej- ma kobitka pomysły:baffled::baffled::baffled:Moja teściowa takich hasełek nie mówi, bo chyba bym ja w łeb walneła.

:-D:-D:-D:-D:-D

a ja jeszcze 2 godzinki i zaczynam weekend- tylko w sobote jedziemy na komunie wiec weekend sie troche skróci
leń jeszcze gorszy jak rano- najchetniej to bym sie połozyła do łóżeczka

a co wy takie głodomorki jesteście?? mnie sie nawet jeść nie chce

Ja na dwa dni skoczyłam do pracy i czas mi szybko leci ale za córcią sie stęskniłam :tak: Dzwoniłam do domu to tatusiowi daje w domu nieźle popalić.

Zdrówka życze Karolkowi.

hej!

elahar - to pracujesz już? bo pisałaś kiedyś, że od października wracasz

agutek - dzięki za radę! przy najbliższej okazji postraszę Zosię babcią przy babci:-p:-D

kasia - super, że Wiki ma tak dobre wyniki (nawt nie czuzje kiedy rymuje:-D), Zosia niestety zawsze poniżej normy lub dolna granica:-(

kupiliśmy takie sandałki BARTUŚ nowe sandałki (339862462) - Aukcje internetowe Allegro
droższe niż tu, całe ze skóry, chamska podróba BARTKA - nawet pudełko podobne:sorry2:wszytskie z piętą są tak zabudowane:baffled:dla mnie to by były buty jesienne

Hejo :-)

wrócilismy od ortopedy...najpierw zrobił usg bioderek i wszystko idealnie, a potem kazał na boso się małej przejśc i sprawdził jak chodzi i stawia nóżki. Wszystko w porządku, stwierdził "i bez chodzika można nauczyć się chodzić nie?" i było po wizycie :-) Nie kazał już przychodzić na żadną kontrolę.

madzikm my dzisiaj córze przymierzaliśmy sandałki Bartka. Po pierwsze 130zl :angry: Po drugie mocno zabudowane :baffled: Po trzecie rozmiar 19 za duży o jakieś 1,5 - 2cm :angry:

reklama
Poszłam z młodym do lekarza pokazać wysypkę. Placki się zlały i cała buzia purpurowa. Lekarka stwierdziła, że to nie od szczepionki - raz że za wcześnie, a dwa że inaczej wygląda. Powiedziała, że to od słońca takie podrażnienie, czy alergia. Przepisała syropek odczulający i kazała smarować kremem z filtrem. Prawie jej uwierzyłam ;-). W domu okazało się, że na pleckach też są drobne krosteczki. I kupę zrobił brzydką, ze śluzem. Nie wiem od czego to :no:. Mam wrażenie, że ma lekko podwyższoną temperaturę, ale baterie w termometrze do ucha nam się wyczerpały, a normalnym nie umiałam mu zmierzyć :zawstydzona/y:. Jak wy mierzycie dzieciom temperaturę? :baffled:

Do góry