Tak, drogą lotnicząSzybkie tempo wysyłki mają. 19 pobranie, a 22 już w laboratorium
Dziękuję!oby wszystko było dobrze.
@natala123456 jesteś z Gdańska?
@Kasia.dobry , a Ty skąd?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, drogą lotnicząSzybkie tempo wysyłki mają. 19 pobranie, a 22 już w laboratorium
ja robię farbkę i moja przyjaciółka kosmetyczka powiedziała, że w pierwszym trymestrze mi nie zrobi bo kolor może nie wyjść...Dziewczyny robicie hennę brwi? Ja zawsze robiłam laminację brwi i rzęs z farbką, ale w ciąży nie jest to wskazane. Podobno henna jest bezpieczna. Ja sobie obiecałam że z henną poczekam do drugiego trymestru, ale patrząc w lustro nie wyglądam za dobrze. (Jasna oprawa oczu). Muszę o siebie jakoś zadbać.
Ja biore euthyrox 3 lata i nigdy mnie po nim nie mdliłoJa też dziś zero mocy,a miałam dwa wyjazdy do miasta ,ale jakoś żyje.
Mam pytanie do osób które biorą eurytox? Czy jak to się nazywa dokładnie
Mdli mnie dziś i na wymioty bierze,może być z tego? Tydzień już mialam spokój z tym .
Pierwszy był chlopiec i tak czułam od początku ale niestety straciłam go w 20 tygodniuAle fajnie. Ja czekam do 15 tygodnia. Masz jakieś przeczucie?![]()
Chyba do 25 tygodnia jak dobrze pamiętamA ja mam pytanie. Czy to badanie Nifty trzeba zrobić do któregoś tygodnia? Czy nie ma to znaczenia kiedy oprócz tego, że po 10tc?
Ok, dzięki!Chyba do 25 tygodnia jak dobrze pamiętam![]()
Ale super!Dziewczyny, serce bije!!!!
Uśmiecham się cały czas![]()
Zdrówka życzęA mi temperatura wzrasta... było 37,1 teraz już 37,5 nie wiem czy to wpływ duphastonu, ale 37,5 to już raczej stan podgoraczkowy....
Wzięłam paracetamol i się położyłam, dodatkowo lep mi pęka..
Oo, jesteś z Gdańska?![]()
niee, ale do Gdańska mam bliskoSzybkie tempo wysyłki mają. 19 pobranie, a 22 już w laboratorium
jej, bardzo współczuje. Mogę wiedzieć co się stało ze straciłaś ciaze w 20 tc? Z tego jak patrzyłam na wynik Nifty nie zauwazylam nic niepokojącego….Pierwszy był chlopiec i tak czułam od początku ale niestety straciłam go w 20 tygodniuteraz bardzo chciałabym żeby był to chłopiec ale jakieś dziwne uczucie mam, że będzie jednak dziewczynka bo starania były również przed ovu
![]()