Kinnia95
Fanka BB :)
Moja mama mówi, że jeszcze się nie urodziło, a już kosztujeNiestety, ale po wcześniejszych badaniach wiedziałam, ze tanio nie będzie i dokładnie w taki przedział celowałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama mówi, że jeszcze się nie urodziło, a już kosztujeNiestety, ale po wcześniejszych badaniach wiedziałam, ze tanio nie będzie i dokładnie w taki przedział celowałam![]()
Dokładnie. Mówił, że poziom progesteronu może się różnić u każdej kobiety w ciąży i nie zaleca się go robienia w pierwszych tygodniach. Ale że ja zrobiłam, bo nie wiedziałam i był jakoś 14. Mam brać duphaston do kolejnej wizyty.Ja tez biorę duphaston i nie robiłam progresteronu. To chyba bez sensu skoro jest podnoszony lekami![]()
Ja mam termin wg ostatniego usg na 19 kwietnia.Dziękuję :-) czyli idziemy też podobnie :-) a na kiedy masz termin ? Co do martwienia się na zapas to czasem jest to silniejsze ode mnie.. ale co ma być to będzie![]()
Dzięki, ja nie mieszkam w PL wiec pewnie niż nie dostanę za darmo, ale nie jest to jakiś wielki wydatekGlukometr dobra sprawa. Ja mierze cukier rano, 2h po posiłku. I wieczorem. Czasem częściej jak czuje, że cukier spada. Wiem że kobiety w ciąży mogą go dostac za darmo. Później lekarz przepisuję paski, bo bez recepty są dość drogie.
Właśnie sprawdziłam z ciekawości i mi z 10% rabatem od lekarki wychodzi 260 zł w diagnostyce. Tylko mi nie zlecała grupy krwi bo nam oznaczoną i różyczki też nie zleciła ale też wiem że mam przeciwciała, ale pewnie jeszcze zleci. Kiłe jeszcze mam.Ja sprawdziłam swoją listę badań i tez wychodzi ponad 500 zł
Moja Pani doktor nie przepisuje duphastonuMi lekarz kazał nie robić. Tylko brać duphaston.
To jakie jeszcze badania miałaś oprócz takich jak moje?Ja sprawdziłam swoją listę badań i tez wychodzi ponad 500 zł
Ja tylko dupka 2x1 i femibion 1, przed ciąża brałam falvit ale lekarz stwierdził, że ma za słaby skład na początek...Dziewczyny a bierzecie jakieś złożone suplementy witaminowe?
Ja poki co biorę metfolin, wit. D, magnez, omega 3.
Polecacie coś złożonego i dobrego?