Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Racja ale chyba mialam covida 3 miesiace temu bo stracilam wech i smak, do tej pory mi nie wrocilyplacki są cudownie tylko to smażenie i smród po. Najlepiej było by je robić gdzieś na dworze.![]()
czyli małych ma się coraz lepiejPamiętacie dziewczyny jak narzekałam na brak dolegliwości?
No to Wy tak nigdy nie róbcie, bo dnia na dzień czuje się coraz gorzej.![]()
Haha no miałam tak samoPamiętacie dziewczyny jak narzekałam na brak dolegliwości?
No to Wy tak nigdy nie róbcie, bo dnia na dzień czuje się coraz gorzej.![]()
Czekamy na wieściHaha no miałam tak samo
Wlasnie czekam pod gabinetem, z tego stresu dzisiaj juz dostalam biegunki i wszystkie objawy mi zniknęły. No masakra, najdłuższe minuty świata..
Czekamy na wieści.Haha no miałam tak samo
Wlasnie czekam pod gabinetem, z tego stresu dzisiaj juz dostalam biegunki i wszystkie objawy mi zniknęły. No masakra, najdłuższe minuty świata..
Ja mam powtorzyc glukoze na czczo przed kolejna wizyta i zobaczymy co mi wyjdzieCzekamy na wieści.
Ja jutro idę do diabetologa. Czeka mnie insulina.