reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-)

ja jak karmiłam to miałam już tylko 2kg na plusie i się cieszyłam, że dojdę do swojej wagi, odstawiłam karmienie, poszłam do pracy i niby mam teraz aktywniejszy tryb życia a tu nagle ni stąd ni z owąd waga zaczęła mi galopować do góry :szok: po porodzie byłam szczuplejsza niż teraz :-( stąd moje podejrzenie, że to mirena, bo to jeden z podstawowych skutków ubocznych :baffled: no ale pewności nie mam ;-)
ja przed ciążą też nosiłam obcisłe, krótkie bluzeczki i teraz ich nie znoszę :dry:
lubię takie dłuższe ...ciekawe czemu co? :-D

reklama
Witam:-)
Natalka średnio wypiła poranne mleczko:baffled: teraz chyba u nas zaczyna się bunt mlekowy:angry: dobrze że kaszki chce jeść:tak:

ja mam komunie 18 stego też pewnie córcia będzie biegała jak szalona:baffled:

Witamy się pomajówkowo!

Dziś miałam ochote zostać w domu...., znaczy wziąźć urlop, zwolnienie, wychowawczy, cokolwiek....jak się szykowałam do pracy to za drzwi słyszałam co chwile: ma-ma, ma- ma, ma- ma...
Są bardzo trudne chwile w życiu MAM.

A my juz o tej nieprzyzwoitej;-) porze na nogach. Córcia wczoraj w dzien spała tylko godzinę i wczesniej poszła spać, i dziś wstała o 7ej.
kasia580 dobrze Cię rozumiem. Olej teściową i się nie przejmuj, ja kiedyś uważałam żeby nikogo nie urazić i żeby wszyscy byli zadowoleni, a teraz najważniejsza jest Wiktoria.

Dzień dobry
Całe szczęście jest słońce bo inaczej to bym padła. Prawie całą noc nie spałam bo Madzi budziła sie co godzinę i płakała. Nie wiem co sie działo bo teraz jest radosna jak wróbelek. :tak:
A ja z 2 litry kawy chyba wypije bo o drzemce nie ma mowy. Czekam na hydraulika bo nam się zlew zapchał.

Kasia ja z moją teściową nie zgadzam się prawie w żadnej kwestii dotyczącej dziecka. Też na początku nic jej nie mówiłam żeby nie obrazić ale ostatnio tak jak pisze Ewa uznałam że dziecko jest najważniejsze i koniec pobłażania.
Kiedyś mi mówiła że jest starsza i kieruje się doświadczeniem ale teraz wiem że to nie doświadczenie tylko ZŁE nawyki i kropka.

Dzień dobry :-D.

Ja właśnie idę do lekarza po zwolnienie. Jeszcze trochę jestem chora i ze 2 dni by się przydało odpocząć ;-). Głowa mnie boli :-(. Wczoraj też mnie bolała cały dzień prawie. Mam nadzieję, że przejdzie, bo mam już tego dość.

witajcie kobietki
no i dziś sie o 7 30 zaczął córki podniosła żaluzje ze słowami mama juz słonko świeci
uhhh a tak sie miło spało
dzieci kluseczki zjadły teraz brykają
u mnie słoneczko świeci więc ze 2 spacerki pewnie murowane
wow mój synek dzis posiedział na nocniczku oswoił sie cgyba juz z nim ale nic do srodka nie robi pewnie kwestia czasu

miłego dni życzę

hej!

ewa - chyba się nie obraziłaś;-)jak pisałaś o przyrastaniu brzucha do kręgosłupa to tak mi się skojarzyło. Sorki

sandi - witam nową mamusię:-D

blueberry - odpoczywaj skutecznie:happy:

kamilas - oj tak są trudne chwile:tak:ale więcej jest tych radosnych:-)

Jestem teraz na etapie podejmowania decyzji...czy iść na studia podyp.....zjadz jeden raz w miesiącu przez 4 dni od rana do wieczora, jechałabym z domu o 6 a wracała o 20. Boję się, że całe dnie bez Zosi, że będziemy spychać na siebie obowiażki z m i się kłócić. W pozostałe 3 dni praca (tylko po 2,5 h dziennie). Co robić?????

reklama
cześć mamuśki i dzieciątka;-)

wszyscy wrócili z majówek zadowoleni?

my bylismy wczoraj na komunii, Piotrus był bardzo grzeczny, siedział sobie w krzesełku obok nas i rozdawał usmiechy, on w ogóle to taki popisywacz jest, jak ma publikę, to dziecko-anioł:szok:, wszyscy się nad nim rozpływali:-D:-D, a on to chyba lubi:tak:,

tak w ogóle to mały zrobił się tatusiowy, chyba przez dłuższą obecność taty w domu:tak:, chce tylko u niego na rączkach być:laugh2:

Madzik, nikt nie doradzi ci, jesli ty nie będziesz pewna, że chcesz to zrobić:tak:, jak masz z kim małą zostawic, to moze spróbuj, bo potem juz w ogóle nie bedziesz miała ochoty;-)

Blueberry zdrówka życzę:-)

Elahar utnij sobie drzemkę razem z Madzią:tak:

Do góry