reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ja też lubię jeździć - przeczuwałam to juz na kursie i było mi strasznie przykro jak mnie non stop (zaslużenie) oblewali :tak:;
w końcu zdałam - w 3-m miesiącu ciąży i jest super :-)

powodzenie dziewczyny!!

Aniknulka trzymam kciuki, żeby po lekach wszystko do normy wróciło :-) i bardzo dobrze, że się nie denerwujesz, dzieciątko przynajmniej spokojnie w brzuszku sobie siedzi :tak:
No i też się dziwię, że przystopowałaś, bo ostatnio to jak burza byłaś :tak::-D a jednocześnie gratuluję, bo teraz musimy się więcej oszczędzać :tak:

Tirem też pojedziesz Ula?? Ja jeżdżę fordem kombi kochanej mamusi i ostatnio,jak wsiadłam do matiza to... klaustrofobia:-):-) jakieś takie maleńkie toto:-):-)

ja jeżdżę corsą - a jak pierwszy raz prowadziłam kię kombi mojego męża to miałam niezłego cykora - wielkie, inne... ale teraz,jeśli muszę go prowadzic, to już w miarę ok - tylko potem corsa jakas taka właśnie "mała" :-D

Myszka a wiesz ze byly plany ze mialam robić kategorie C+E jeszcze 2 lata temu ale musialam odpuścić bo brat chcial zrobić sobie prawko i sponsoringu brakło :-D a potem wyjechalam, a teraz to jakoś nie bardzo :-D ale za to najlepiej czuje sie prowadzac duże auta jak wv transporter a teraz ostatnio ujerzdrzam nowy nabytek mojego taty jeepa:-D wiesz kompleks mniejszości , ja jestem niewysoka to auto musze miec duże :-D

Moje też są murzyńskie :sorry2: a do tego straciły obwódkę i takie brązowe ciapki są teraz dookoła i sięgają baaaardzo daleko :baffled:
A oprócz tych ciapek na piersiach dostałam całą masę pieprzyków :-( jakbym ich mało miała :dry: mam nadzieje, że po porodzie mi znikną :sorry2:

Kochane musimy zaciskac nozki i nie dac sie skurczybykom. Na pewno wszytskie damy rade zeby wytrzymac chiociaz do 38 tyg.. Ja mam wizyte za ok 2 tyg i mam nadzieje ze nic sie wczesniej nie wydarzy,...

Martunia ja wiem ze w taki dzień to pytanie jest dobijające :sorry2: wybacz , ale tak z troski jak ci idze pisane pracy?

reklama
Do góry