reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Normalnie trzymacie,bo zatłukę.:angry::angry::wściekła/y:.Ja mu dam rower,2 razy przejechał sam przez jezdnię rowerem :no:i spacer się skończył a rower wylądował na tydzień w piwnicy,na komputer też karę ma.
:szok::szok::szok:dobrze, ze nic się nie stało . krew mi się w zyłach ścięła jak sobie o Szymku pomyślałam w takiej sytuacji:baffled:

Stare wróci późno,bo pojechał do szefa rozmówic się z robotą,chamidło nie płaci dostawcom za materiały i przestoje w robocie są,a tak wogóle to mój był do 1-go maja na urlopie bezpłatnym a do pracy chodził i przynosił po 200-250zł/tydzień.
Ma możliwośc wyjechac do W-wy i na niedzielę by tylko wracał,ale kasiorka 150zł/dzień
albo sensowna kasa, albo praca za nędzne grosze w miejscu zamieszkania:dry:słomiana najwyżej będziesz ale przynajmniej może sie lżej wam trochę zrobi finansowo:tak:

reklama
Sikoreczka u nas też dzisiaj piździ jak diabli:baffled::baffled:ale słonko niby grzało:dry:zdradliwa ta pogoda jak cholera - męż przeziębiony, Szym całe szczęście gubi już katar i znowu ja się ostałam na placu boju. wykończyc mnie chcą:dry::-D
kurczę nie wiem co na kolacje zapodać:confused:może krokiecików brokułowych zrobię:dry::dry:

dokładnie już doczytałam i foteczki wszystkie obejrzałam:-D:-D:-D

Szymonek zasnął bez słowa:szok::szok:dziecko mi chyba podmienili:confused:muszę się pochwalić, że już 4 dzień jesteśmy bezcycowi za dnia:tak::tak:i nie jest źle:happy:
Madźka super że tak bez problemu poszło Ci odcycolenie:tak:
my pociągniemy tak do roku a przynajmniej mam taki zamiar :tak::tak:
no fakt....a może to skoki rozwojowe som? Czytałyście że wtedy dzieci są marudne itd itp Myśmy czekali na zęby a pierwsze wyszły coś kolo 10-11 m-ca
Meg kurce nie pomyślałam o czymś takim może faktycznie to może te "skoki rozwojowe" u mojej małej bo była przez jakaś marudna ale zębów jak nie było tak nie ma :dry:
Buhahahahahahha:rofl2: nie ma jak dziury w pamięci:-p mam nadzieję że nas nie chycą:baffled:
A teraz troszkę moich fociaków:
sikoreczka śliczne masz dzieciaczki a z Ciebie bardzo ładna mamusia:tak::-D:-D
To lipiec 2002 w Kołobrzegu,65 kg żywej wagi:tak:;-) Zobacz załącznik 76999
Marta świetna foteczka:tak:
Ech kiedyś to byłyśmy piękne i bardzo młode teraz zostałyśmy piękne i młode:-p Zmachałam się bo świnie rysowałam
1689701.jpg

Click to view my test results
fajna świnia
witam z świtu:tak::-)nadrobię potem wieczorne ploteczki bo zaraz mykamy z Szymkiem na morfologię. do potema;-)
Madźka jak Szymek zniósł pobieranie krwi?
Hej Wam. Niestety będę Was jeszcze rzadziej odwiedzać z powodu braku neta.:-:)-:)-(
oj bidulko :-:)-:)-(
Bodzia, Inna wszystkie zdjęcia z Zoo są superowe :tak: Fajne z Was mamuśki :tak::tak::tak:
Iwonko, już teraz współczuję...Pamiętam nasz remont...Brrrrr...:baffled:. A zaczęliśmy go robić jak byłam pod koniec 7 miesiąca ciąży, skończył się jak Oliwka miała 2 miesiące :dry:. Masakra... Oczywiście, jak już się Oliwka urodziła - zrobiliśmy ewakuację do mojej ciotki ;-), bo całe mieszkanie było zasyfione, pełno kurzu, pyłu, narzędzi, resztek paneli, płytek...Tragedia... No i oczywiście, jak to z nami bywa - najpierw było malowanie wszystkich ścian a później stwierdziliśmy, że powymieniamy drzwi...Nie muszę chyba pisać, jak te pomalowane ściany wyglądały :no::sorry2:
Na razie mam dość remontów wszelakich...Poza tym powiedziałam mojemu małżowi, że mi to się marzy mały domek z ogrodem, na obrzeżach miasta. I zamiast remontów wolę nowy dom :-D
ja też wolałabym nowy dom :dry::confused2::growl:
Ja jestem z okropnym bólem brzucha i w przerwach jak nie siedze na WC:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Biedactwo a czemuż on Cię boli? Zdróweczka życzę:tak:
A nie wiem, czy Wam pisałam - ten motolotniarz zmarł w szpitalu w niedzielę :-(. Wprawdzie wszysyc mówią że to lepiej dla niego, bo był w takim stanie że szok, ale smutne to zawsze jest, jak ktoś odchodzi, ktoś kogo się znało. A wczoraj widziałam jego żonę - wyglądała jak żywy trup :-(. W piątek 9 maja pogrzeb...A wiecie co jest według mnie najgorsze?? Że 2 dni po pogrzebie jego najmłodsza córka przystępuje do I Komunii :-(
strasznie przykre :no::sad::sad::sad:

Zmykam teraz na spacerek z małżem bo wrócił z pracy a pogoda jeszcze dopisuje do później:tak: pa pa

Sikoreczka u nas też dzisiaj piździ jak diabli:baffled::baffled:ale słonko niby grzało:dry:zdradliwa ta pogoda jak cholera - męż przeziębiony, Szym całe szczęście gubi już katar i znowu ja się ostałam na placu boju. wykończyc mnie chcą:dry::-D
kurczę nie wiem co na kolacje zapodać:confused:może krokiecików brokułowych zrobię:dry::dry:
Coś Ty z tymi brokułami:dry:?I zupa-krem i krokiety,może jeszcze ciasto zapodasz:baffled:!?
Aluśka,ja z Julem robimy jutro najazd na Kozigród i nocujemy u znajomych na Czubach,bo jutro mam zaliczenie z robali o 18:30 a w czwartek po 2 wpisy do indeksu na Felin mus byc,a profesorki to od 12-ej są.I przedołudnie wolne mam,to byśmy się gdzieś spotkały.

A ja się nudzę :baffled: Mój małż polazł na jakieś zebranie klubu sportowego, miał przyjść nasz kumpel, ale przepadł - o 18 powiedział że za piętnaście minut będzie i tyle go widziałam :sorry2:.
Spaceros zaliczyliśmy, słońce przyjemnie grzeje :tak:
Zaraz idę chyba z Oliwką na taras, niech się Potwornicka wybiega ;-), może lepiej spać będzie ;-)
No to naraska

reklama
Do góry