U
użytkowniczka 193915
Gość
Noo dokładnieDobrze, że też udało się już przyzwyczaić do tej myśli, a dokładnie grunt żeby wszystko było dobrze z maluchem! Ale ten czas leci, już zaraz masz połówkowe![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo dokładnieDobrze, że też udało się już przyzwyczaić do tej myśli, a dokładnie grunt żeby wszystko było dobrze z maluchem! Ale ten czas leci, już zaraz masz połówkowe![]()
Hej! U mnie dobrze, obecnie 25tc i będzie DZIEWCZYNKA! Jestem taka szczęśliwa@grope_ @malinowelove hej. Co u Was słychać?
U nas leci juz 20 tc skonczony. Płeć chlopak, ale nie potwerdzony na 100%. Jak pisalam wcale mnie to nie cieszy i z wyprawki kupie tylko fotelik do auta, bo musze, dostawke dla młodej do wózka i wit d dla noworodka. Na ciuszki chlopiece nawet nie patrzę, a w rozkach tak jak brat bedzi chodzil rozowych po siostrzeHej! U mnie dobrze, obecnie 25tc i będzie DZIEWCZYNKA! Jestem taka szczęśliwawyprawki jeszcze nie mam, powoli szykuje listę i będę robić drobne zakupy bo większość mam po starszej
jutro fizjo dla mnie przyjedzie, bo mam ogromny problem z bólem spojenia łonowego, ale tak trzymam się dzielnie
Córka przesypia całe noce, śpi do 7:30-8 wiec jest pięknie
a jak u was?
![]()
Hej, u nas 14tc i na pierwszym usg genetycznym ginekolog też przypuszcza chłopaka, więc w domu będą sami faceci i pies, bo więcej dzieci już nie planuje@grope_ @malinowelove hej. Co u Was słychać?
Rozumiem, jak najbardziej.. Ale czymś konkretnym jest on spowodowany, czy kumulacja wszystkiego?@grope_ mnie juz tak od kilku tyg w krzyżu boli,ze nie wiem jak siedzieć i spać. Chyba tez do fijo sie wybiore.
@malinowelove ale psychicznie nie czuje sie lepiej. Mam ostatnio mega doła![]()
Przygotowan na razie jeszze nie ma, ale wesela nie bedzieRozumiem, jak najbardziej.. Ale czymś konkretnym jest on spowodowany, czy kumulacja wszystkiego?
Jak przygotowania do ślubu?
Mam nadzieję, że mimo wszystko ułoży się po Twojej myśli..Przygotowan na razie jeszze nie ma, ale wesela nie bedzietylko jakas sukienke i narzutke muszę ogarnąć. A sama nie wiem, cos mi nie pasuje no i się martwie