panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
U nas niestety powoli robi się problem bólów brzuszka i nadmiernego ulewania :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

wiecie patrzę na Wasze suwaczki i jak nic nie moge uwierzyć że mam już to za sobą ot tak
To nasz niunia czyli sama słodycz wiem że tak mysli każda mamusia ale ja sie nie mogę na nią napatrzeć że taka malusia że moja że jeszcze niedawno w brzuszku była :-)
Fajnie że już wracasz do siebie. Tylko pozazdrościća cos czujesz dokladnie?
nastepnego dnia rano wstalam, chlusnelam, za 2 godzinki bylam juz w szpitalu, a za kolejne 3 godzinki zobaczylam mojego syneczka! 2 dni przed terminem, w swieto konstytucji - 3 maja 

nie czulam nic poza intuicja... i okazalo sie, ze mnie nie zawiodla!nastepnego dnia rano wstalam, chlusnelam, za 2 godzinki bylam juz w szpitalu, a za kolejne 3 godzinki zobaczylam mojego syneczka! 2 dni przed terminem, w swieto konstytucji - 3 maja
![]()
:-):-):-):-):-):-):-)Dawaj fotki syneczka :-):-):-):-):-):-):-):-)Moze zmien pozycje karmienia,mała moze za duzo powietrza łyka pod czas karmienia ,a odbija jej sie?U nas niestety powoli robi się problem bólów brzuszka i nadmiernego ulewania :-(
Gratuluje!!!!! No prosze jak po cichu przed nami:-):-):-):-):-):-):-)Dawaj fotki syneczka :-):-):-):-):-):-):-):-)
Trzymam kciuki za reszte majóweczek!!! lekkich porodow i ZDROWYCH maluchow!!!!