reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2023

Cześć :)
Dołączam (oby na całe 9 miesięcy!)
Jestem po in vitro.
Beta z piątku (10 dpt): 155
Beta z dziś (13dpt): 638.
Wygląda na to że wszystko dobrze jak na razie 😍 trochę boję się cieszyć. Za mną już 3 ciążę, a pęcherzyka jeszcze nie widziałam - 2 biochemie i 1 cp. W środę idę na USG - może już coś będzie!

Gratulacje 🙂
Chyba tutaj większość dziewczyn jest po przejściach, razem raźniej ❤️

reklama
Heej, ja przez opinie super Pani radiolog, że mam się nie nastawiać umówiłam się na jutro do Pani ginekolog, aby rozwiała moje wątpliwości i zerknęła na zarodek przez swój sprzęt. Trzymajcie kciuki :)

Jak u Ciebie? Juz po wizycie czy jeszcze przed ?

Ja zostałam wypisana dzis do domu , odrazu psychicznie samopoczucie lepiej :)
Mialam dzis robione usg ale od wczoraj za duzo się nie zmieniło...na chwilę obecną uważamy ze ciaza rozwija się prawidłowo póki co , ale nadal jest zagrożona...dostalam l4 , duphaston 3x1 i jak najwięcej odpoczywac , plamienia ustaly całkowicie...do swojego ginekologa jestem umiona na 18.11 , mam się zgłosić wcześniej gdyby się coś działo , mam nadzieje ze nie będzie takiej potrzeby.

Hej,
Również dołączę, ponieważ czytam Was już kilka dni 🙂 wg moich wyliczeń termin mam na 8.07, pierwszą wizytę mam dopiero na 16.11 więc czekam niecierpliwie. Życzę wam wszystkim spokojnych nudnych ciąż😊

Jestem po in vitro.
Wygląda na to że wszystko dobrze jak na razie 😍 trochę boję się cieszyć. Za mną już 3 ciążę, a pęcherzyka jeszcze nie widziałam - 2 biochemie i 1 cp. W środę idę na USG - może już coś będzie!
Witaj ♥️ Jest nas tu wiecej po in vitro ♥️
Przyrosty super ✊🏻
Ja byłam 18dpt i pęcherzyk był już widoczny !
Trzymam kciuki zeby ta ciąża była już tą z pięknym zakończeniem ♥️
Cześć dziewczyny. Zrobiłam rano test i okazuje się że jestem w ciąży , termin porodu wg kalendarzy internetowych na 9 lipca . 5 września miałam łyżeczkowanie po czwartym poronieniu i ta cisza to dla mnie ogromne zaskoczenie . Mam dwóch synów i cztery poronienia za sobą. Od dzisiaj włączam heparynę . Bardzo się boje tego co będzie 🙈 a wam wszystkim serdecznie gratuluję ❤️
Gratulacje ♥️
Większość z nas jest tu po przejściach - dobrze ze dołaczylas ! Razem będzie raźniej przejść tą piękną i ciężką drogę ✊🏻
A od heparyny to brzuch mam już w kolorze tęczy 😜😂
Hej,
Również dołączę, ponieważ czytam Was już kilka dni 🙂 wg moich wyliczeń termin mam na 8.07, pierwszą wizytę mam dopiero na 16.11 więc czekam niecierpliwie. Życzę wam wszystkim spokojnych nudnych ciąż😊
witamy witamy ♥
Dobrze ze wyszłaś zza krzaczorów 👍
Fajnie ze nas coraz wiecej ♥️

Jestem po in vitro.
Hej , hej
W takim razie dzieli nas jeden dzień 😍😍 u mnie dziś 14 dpt 😍😍
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊ i wierzę że będzie wszystko dobrze ❤️🙏🙏✊
Ja też po przeżyciach 😔 pierwszy transfer puste jajo a później biochemiczne albo nawet beta nie ruszała 😔 ogólnie to jest 9 ... I mam nadzieję , tzn. jestem tego pewna że zakończy się szczęśliwie 😍😍❤️ czego i tobie z całego ❤️życzę ❤️

Jestem po in vitro.
Cześć 🙂 gratulacje ❤️

Cześć dziewczyny. Zrobiłam rano test i okazuje się że jestem w ciąży , termin porodu wg kalendarzy internetowych na 9 lipca . 5 września miałam łyżeczkowanie po czwartym poronieniu i ta cisza to dla mnie ogromne zaskoczenie . Mam dwóch synów i cztery poronienia za sobą. Od dzisiaj włączam heparynę . Bardzo się boje tego co będzie 🙈 a wam wszystkim serdecznie gratuluję ❤️

Hej,
Witajcie dziewczyny 🙂 super że jest nas coraz więcej na wątku.
Pozdrawiam

Witam dziewczyny u mnie dziś dwie krechy, ale póki co bez radości dwie ciąży zakończyły się 10 i 16 tydzień mam w sobie tak duży strach że nie potrafię cieszyć się. ☹️

reklama
Witam dziewczyny u mnie dziś dwie krechy, ale póki co bez radości dwie ciąży zakończyły się 10 i 16 tydzień mam w sobie tak duży strach że nie potrafię cieszyć się. ☹️
Cześć! Bardzo mi przykro. Oby wszystko było dobrze tym razem. Też jeszcze się nie cieszę, zachowuje dystans. Badałaś coś po tych dwóch stratach? Zwłaszcza po tej w 16 tc.?

Do góry