Marta1981
Rodzyneczka
Cara, może na zęby albo zjadł coś
?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bodzia bardzo fajneCara helloo
Spodnium kupiłam ze względu na żakiecik a spodnie czarne zawsze się przydadzą.Jeszcze bluzki..
Marta współczuje takich "zadumionych" sąsiadówNormalnie słoneczko za oknem i cieplutkoa ja nie mogu otworzyc okna
,bo te z parteru faje palą i się wietrzą
a nie mam zamiaru ich smrodów wąchac
.
Bodzia stroje supcio! TYlko modelki brak..............
Tak Iwona trzeba iść na polko, jak gorączki nie ma. Zwłaszcza że nie wiadomo jak długo się taka pogoda utrzyma.Teraz co u mnie. Kuba jeszcze dość mocno kaszle,ale podobno jest lepiej. Jesteśmy już po białym tygodniu..uff wreszcie;-). Natalce obcięłam włoski( nie sama u fryzjera;-)) niech jej odżyją. W przyszła niedzielę mamy komunię u mojego M siostrzenicy,ale ja z Kubą nie jadę,bo starsza siostra tej dziewczynki ma ospę i się boję o małego
. Poza tym piękna pogoda za oknem i robię pranie. Jak Kubuś wstanie to mam to wszystko gdzieś i idę z nim na spacer - dość kiszenia się w domu
Sikoreczka zdróweczka dla Adrianka, a dla Madzi brawo ( pół nocy to też osiągnięcie)
.
Klasyczne PPP dziś grozi, mnie dopadło ale prasować nie zamierzam!mała mi usnęła![]()
wstawiłam pranie więc poczekam jeszcze ze spacerkiem aż się wypierze to go powieszę i dopiero śmignę na spacerek![]()