reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Kobitki po weekendzie :tak:

W sobotę jak małż wrócił z pracy pojechaliśmy na grilla do mojej siostry bo ona jak i jej synek mieli urodzinki..... było bardzo fajnie :tak:

Wczoraj wróciliśmy i chciałam do Was zajrzeć ale jak tylko włączyłam Bb to m. kazał mi wyłączyć:baffled: buuuu...:no:

Nocki minęły nam dosyć spokojnie za to dzisiaj w dzień coś marudna jest :szok::no:
....zaraz śmigniemy na spacerek może pójdzie spać :tak:

mała mi usnęła:tak:
wstawiłam pranie więc poczekam jeszcze ze spacerkiem aż się wypierze to go powieszę i dopiero śmignę na spacerek:tak:
Cara helloo
Spodnium kupiłam ze względu na żakiecik a spodnie czarne zawsze się przydadzą.Jeszcze bluzki..
Bodzia bardzo fajne :tak::tak::tak:
Normalnie słoneczko za oknem i cieplutko :tak: a ja nie mogu otworzyc okna:no:,bo te z parteru faje palą i się wietrzą:wściekła/y::wściekła/y::angry: a nie mam zamiaru ich smrodów wąchac:no:.
Marta współczuje takich "zadumionych" sąsiadów:dry::-(
Inna oby Twój małż rzeczywiście przejrzał na oczy co do tych ludzi :dry:
Tak jak kobitki już napisały nie ma się czym przejmować bo zazdrość przez nich przemawia:baffled:
Cara daj znać po wizycie u lekarza!Dużo zdróweczka Adasiowi życzę:tak::tak::tak:

Bodzia stroje supcio! TYlko modelki brak..............
:tak::tak:Bodzia mam nadzieje ze wkleisz fotki z wesela ;-)
Sikoreczko wytrwałości! Niedługo się Madzia przyzwyczai do łóżeczka :-)
Teraz co u mnie. Kuba jeszcze dość mocno kaszle,ale podobno jest lepiej:baffled:. Jesteśmy już po białym tygodniu..uff wreszcie;-). Natalce obcięłam włoski( nie sama u fryzjera;-)) niech jej odżyją. W przyszła niedzielę mamy komunię u mojego M siostrzenicy,ale ja z Kubą nie jadę,bo starsza siostra tej dziewczynki ma ospę i się boję o małego:no:. Poza tym piękna pogoda za oknem i robię pranie. Jak Kubuś wstanie to mam to wszystko gdzieś i idę z nim na spacer - dość kiszenia się w domu:dry:
Sikoreczka zdróweczka dla Adrianka:tak:, a dla Madzi brawo ( pół nocy to też osiągnięcie):tak:.
Tak Iwona trzeba iść na polko, jak gorączki nie ma. Zwłaszcza że nie wiadomo jak długo się taka pogoda utrzyma.

mała mi usnęła:tak:
wstawiłam pranie więc poczekam jeszcze ze spacerkiem aż się wypierze to go powieszę i dopiero śmignę na spacerek:tak:
Klasyczne PPP dziś grozi, mnie dopadło ale prasować nie zamierzam! :no::-D

Dziękujemy za gratulacje dla Kuby za odsmoczkowanie....mam nadzieję że już z górki będzie :blink:

witam babeczki
udany weekend bo na spacerkach prawie non stop
dziś coś mocno wieje wiec wykorzystam to do pakowania na przeprowadzkę bedzie mniej na lipiec sierpień :p głowa mnie boli słabe ciśnienie mam wiec wmusiłam kawuske i polepsza mi się bo aż mdlałam rano

mały sobie słodko śpi no u nas tez powoli akcja oduczania smoczka teraz go potrzebuje tylko do zasypiania i wypluwa jak zasnie wiec i tak juz sukces :p
ostatnio miał dziwny katar chyba na zabki ale na razie zadnego nowego nie widać i nie czuć pewnie za jakiś czas sie okaże czy to na ząbki czy nie

miłego dnia kobietki

Marta, z tego co mi wiadomo, to mimo otwartych granic każdy musi posiadać jakiś dokument tożsamości. Oliwka ma dowód i teraz jeszcze będziemy robić paszport. I powiem Ci, że czasem ludzie nie chcą wierzyć, że dowód dla takiego małego dziecka wygląda identycznie jak dorosłego (nie ma tylko podpisu i ważny jest 5 lat, a nie 10). Koszt to nie jest tragedia - 30 zeta. I według mnie warto coś takiego dziecku wyrobić ;-)

reklama
Siemano!
Powrócilim. Madzia zaszczepiona. Płakała okropnie, ale mamy to już z głowy. :-) Dowiedziałam się że w czerwcu będą wzywac mnie z Adriankiem do zaszczepienia:szok: Myślałam że dopiero gdzieś w grudniu (jak skończy 5 lat) ale sanepid kazał im wszystkie dzieci zaszczepic w czerwcu:sorry2: No to za miesiąc pójdę z większym płaczkiem:-p Kupiłam małej sweterek na niedzielę, jak się obudzi to ją cykne:tak: Zostanie nam tylko kupic rajstopki i kapelusik:-D no i może butki na nią dostanę, bo ostatnio nic nie było.:baffled: Dobra Lachony pomykam sprzątanko. Adrian już grę naszykował i będzie okupował komputer.
Do potem;-)

Do góry