Oli55
Fanka BB :)
Ja mam wizytęA to przepraszam już uzupełniammusiało mi umknąć
Ktoś jeszcze dziś wizytuje oprócz Ewi12? Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było ok![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wizytęA to przepraszam już uzupełniammusiało mi umknąć
Ktoś jeszcze dziś wizytuje oprócz Ewi12? Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było ok![]()
czekamy na dobre wieściJa mam wizytę![]()
dziękujeA to przepraszam już uzupełniammusiało mi umknąć
Mam to samo, znajoma nie miała nic tez a urodziła zdrowoKurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawówdziś 5+6.
Mnie jeszcze nie odrzuciło od żadnych zapachów, a perfumy od zawsze mogłyby dla mnie nie istniećDziewczyny odrzuciło Wad od perfum. Ja ogólnie jestem perfumoholikiem z dosyć pokaźną kolekcją. No ubóstwialam po prostu. A teraz na półki z perfumami nie mogę patrzeć. Od 3 dni tylko antyperspirant pod pachy i koniec.
Nie ma się czym przejmowaćKurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawówdziś 5+6.
Nie martw sie, to nie jest wyznacznik. Każda kobieta inaczej to znosi. Korzystaj dopóki objawów brak kochanaKurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawówdziś 5+6.