reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja miałam jak byłam w ciąży z córeczką.

Niestety pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj... rano na detektorze słuchałam serduszka a o godzinie 15 na wizycie serduszko już nie biło 😭 Więc jeżeli dotrwam do dlaszego etapu raczej nie będę go używać bo będzie mnie to stresować no i nie jest to dla mnie żaden wyznacznik że jest ok.
Ale ja to ja i nie ma się co mną sugerować. Jeżeli ma to komuś pomóc i uspokajać to jak najbardziej polecam.
U mnie było całkiem podobnie... W poniedziałek byłam na USG i było wszystko ok, w środe czułam słabo ruchy więc w czwartek rano pojechałam do przychodni na detektorze było serduszko niby słychać ale że ruchów nadal nie czułam w nocy pojechałem na sor i niestety już nie było akcji 😢 więc może masz rację że nawet jak będę to miała w domu to za wiele nie pomoże 😭

U mnie było całkiem podobnie... W poniedziałek byłam na USG i było wszystko ok, w środe czułam słabo ruchy więc w czwartek rano pojechałam do przychodni na detektorze było serduszko niby słychać ale że ruchów nadal nie czułam w nocy pojechałem na sor i niestety już nie było akcji 😢 więc może masz rację że nawet jak będę to miała w domu to za wiele nie pomoże 😭
Bardzo bardzo przepraszam 🫂 Źle moja wiadomość wybrzmiała i nie chciałam Cię w żaden sposób zniechęcić do jego zakupu. Czytałam też historię że detektor pomógł uniknąć tragedii także ten... Ja po prostu powinnam najpierw pomyśleć zanim coś napiszę a nie straszyć.

Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać. Jestem po 2 ciążach biochemicznych oraz jednym zasniadzie częściowym.
Dnia 7.11 było moje 1 usg dokładnie 4w5d i mały pecherzyk ciazowy 3mm :)
Dnia 15.11 (5w6d)- Zmienilam lekarza-moje drugie usg spowodowane jakaś dziwna infekcja, a oto efekt. Coś nie coś widoczne. Jednak martwi mnie wielkosc pecherzyka - aż 14,5 mm. Martwi mnie to że jest taki plaski... Lekarz nic nie mówił oprócz obdarowania mnie prolutexem.
Co myślicie? Czy to już paranoja :)?
IMG-20221115-WA0005.jpeg

Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać. Jestem po 2 ciążach biochemicznych oraz jednym zasniadzie częściowym.
Dnia 7.11 było moje 1 usg dokładnie 4w5d i mały pecherzyk ciazowy 3mm :)
Dnia 15.11 (5w6d)- Zmienilam lekarza-moje drugie usg spowodowane jakaś dziwna infekcja, a oto efekt. Coś nie coś widoczne. Jednak martwi mnie wielkosc pecherzyka - aż 14,5 mm. Martwi mnie to że jest taki plaski... Lekarz nic nie mówił oprócz obdarowania mnie prolutexem.
Co myślicie? Czy to już paranoja :)?
Zobacz załącznik 1465817
Witaj... Ja niestety nie pomogę bo się na tym nie znam 😱 zawsze myślałam że jak jest pęcherzyk i zarodek to znaczy że wszystko ok 🤔 nie wiedziałam że kształt może mieć znaczenie

Dziewczyny, trochę mnie nastraszyłyście…. Myślałam, ze jak się przebrnie przez 1 trymestr to potem tak często nie zdążają się takie akcje i można być w miarę spokojnym…. A tu widać nie 😢

reklama
Do góry