olak96
Fanka BB :)
Witam,
Staramy się o dzidzię.
Zrobiłam 3 testy przed okresem, pierwszy 6 dni przed - pozytywny, drugi 5 dni przed- pozytywny, trzeci 4 dni przed - pozytywny. Dziś też zrobiłam betę, wynik 22,0. Do okresu 4 dni. Czy to oznacza że jestem w 3 tygodniu?
Proszę o odpowiedzi. Lekarz dopiero za tydzień...

Staramy się o dzidzię.
Zrobiłam 3 testy przed okresem, pierwszy 6 dni przed - pozytywny, drugi 5 dni przed- pozytywny, trzeci 4 dni przed - pozytywny. Dziś też zrobiłam betę, wynik 22,0. Do okresu 4 dni. Czy to oznacza że jestem w 3 tygodniu?
Proszę o odpowiedzi. Lekarz dopiero za tydzień...

pęcherzyk ciazowy ginekolog może zobaczyć przy becie około tysiąc. Czasami lepiej opóźnić wizytę, niż potem stresowac się ze jeszcze nic nie widać (oczywiście o ile nie ma plamien i żadnych innych niepokojących dolegliwości)
pęcherzyk ciazowy ginekolog może zobaczyć przy becie około tysiąc. Czasami lepiej opóźnić wizytę, niż potem stresowac się ze jeszcze nic nie widać (oczywiście o ile nie ma plamien i żadnych innych niepokojących dolegliwości)  lepiej chyba powiedzieć, jeśli druga beta wyjdzie nie przyrosnie prawidłowo, to będę potrzebowała wsparcia. Masz rację
 lepiej chyba powiedzieć, jeśli druga beta wyjdzie nie przyrosnie prawidłowo, to będę potrzebowała wsparcia. Masz rację