reklama
Anuszka272
Moderator
Powiem Ci że ciężko było mi się zebrać ale już nie mogłam patrzeć jak coś jest nie po mojemuGratuluję zmotywowania się. Ja póki co codziennie przekładam i nie mogę się zmotywować. Pokrzatam się troche, niby coś porobię, ale na tym się kończy
.
Może jutro będę miała więcej energii![]()

Pszczolka38
Fanka BB :)
Obudził mnie dziś ból brzucha i krwawienie
Zaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę 

JestemMama!
Czekamy z niecierpliwością na wieściObudził mnie dziś ból brzucha i krwawienieZaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę
![]()

Obudził mnie dziś ból brzucha i krwawienieZaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę
![]()

Myszko
Może to jakiś krwiak. Trzymam mocno kciukiObudził mnie dziś ból brzucha i krwawienieZaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę
![]()

dirtycriminal
Ja tez przeczytalam masę "artykułów" i opowieści forumowych o tym co można a czego nie ciazyZrobiłam sobie herbatę z imbirem i miodem ale teraz oczywiście czytam że imbir w pierwszym trymestrze średnio wskazany, na innej stronie że git, można pić... I już sama niewiem![]()

Mi mówił lekarz ze mogę jeść to na co mam ochotęJa tez przeczytalam masę "artykułów" i opowieści forumowych o tym co można a czego nie ciazywywnioskowałam z tego że praktycznie nic nie można, najlepiej wszystko gotowane nie przetworzone , chleb i woda zostaję
mam bardzo dużo koleżanek po ciąży, które jadły wszystko (prócz miesa surowego bo tutaj chodzi o bakterię) i piły imbir na miłości, jadły wędzone wedliny od czasu do czasu, a nawet sery pasteryzowane. Mają zdrowe dzieci, więc najlepiej poradzić się lekarza I czytać z przymrożeniem oka artykuły w internecie .... Jeszcze jakby się tak bardziej zagłębić to w I trymestrze nic nie wolno....
![]()
reklama
Anuszka272
Moderator
Trzymam mocno kciukiObudził mnie dziś ból brzucha i krwawienieZaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę
![]()