Pszczolka38
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro trzymaj sięDziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro trzymaj sięDziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Mam to samoJak u Was samopoczucie?
Ja od kilku dni nie mam na nic ochoty i sił. Tylko bym leżała i spała. Ewidentnie mam spadek formy fizyczny i psychiczny.
Zazwyczaj te badania robimy prywatnie na własną rękę. Rzadko zdarza się, żeby któryś lekarz sam zlecał niestety.Mi lekarz nie zlecał bety ani progesteron nigdy
U mnie dobre samopoczucieJak u Was samopoczucie?
Ja od kilku dni nie mam na nic ochoty i sił. Tylko bym leżała i spała. Ewidentnie mam spadek formy fizyczny i psychiczny.
Udanego wypoczynkuZazwyczaj te badania robimy prywatnie na własną rękę. Rzadko zdarza się, żeby któryś lekarz sam zlecał niestety.
U mnie dobre samopoczucie
Od wczoraj jesteśmy na urlopie, więc wyłączam się na parę dni z większej aktywności. Miłego weekendu wszystkim![]()