Mrufka@@1
Fanka BB :)
No to pluj i zarażaj. Ja tylko przypominam że ocierałas się prawie o mojego pryszcza . Przypadeg?Bardzo bym Was chciała tam wszystkie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pluj i zarażaj. Ja tylko przypominam że ocierałas się prawie o mojego pryszcza . Przypadeg?Bardzo bym Was chciała tam wszystkie![]()
Koniecznie z rana by móc chlapnąć szampana bez strachu
Może wystawi receptę przez telefonDziewczyny, i z dobrego nastroju, planu na trzonowanie nici.
Dzwonili do mnie z przychodni- mam nieprawidłowy wynik cytologii, na razie nic groźnego. Stan zapalny.
Sądziłam, że trzecia cytologia w tym roku to będzie pryszcz i jak zawsze nic.
Tak, miałam trzy cytologie wykonywane.
Niestety, trzeba przerwać póki co starania.
I plan nieodwiedzania lekarza legł w gruzach.
nie no, my tylko bezalkoholowy będziemy mogły, innego nawet nie kupujemy, szkoda żeby stał 9 miesięcy i czekałKoniecznie z rana by móc chlapnąć szampana bez strachu![]()
a ja mam uczulenieAntybiotyki z grupy penicylin są dozwolone do stosowania w ciąży więc pewnie dlatego problemu lekarze nie widzą.
Już to zrobiłaGood for Może wystawi receptę przez telefon
![]()
Następnym razem cytologia przez telefon tak technika idzie do przoduMoże wystawi receptę przez telefon
![]()
Koszmarnie przepłaciłam, bo zapłciłam ponad 150zlA tak swoją drogą, jeśli chodzi o samą cytologię, to polecam w Diagnostyce - położna pobiera cytologię płynną od ręki (nie trzeba się umawiać). Kosztuje to tyle ile sama cytologia (ok 80 PLN kupując przez neta) a nie 250 PLN za wizytę u lekarza dodatkowo.w
W sensie to jest polecajka dla tych co do lekarza i tak chodzą ale potrzebują akurat samej cytologii i bez sensu im się dodatkowo do lekarza w tym celu umawiać. Jak ktoś nie odwiedza ginekologa wcale w ogóle to polecam jednak iść raz na jakiś czas.