reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczę 😭 dziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Matko jak mi przykro. Nie trać jeszcze w Was wiary. Może uda się jeszcze coś zrobić. Będę z Wami myślami

Lekarka powiedziała, że rokowania są beznadziejne. Na wyniki biopsji trzeba czekać tydzień ale nadziei że będzie dobrze nie ma żadnych. Co ja mam teraz robić pogubiłam i załamałam się totalnie.
To straszne! Nie wiem co napisać. Pszczółko, bądź dzielna w całej tej sytuacji, wspieramy Cię wszystkie dobrą myślą i słowem chociaż dla Ciebie nic to nie zmienia.
Nie rozumiem tylko jak przeziębienie może mieć aż taki wpływ...

Nie przes
Dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie... 🙈Czy jecie majonez? Nie widzę na składach majonezów że są żółtka kurze z jajek pasteyzowanych. Ale chyba muszą być, prawda? 🙈 Mamy sałatkę jarzynową w domu, poświąteczna po mamie a ja gryzę się z myślami czy jeść czy nie. #drama
Nie przesadzaj już majonez sklepowy jest tak przerobiony i nafaszerowany dodatkami ze maskara nie szukaj problemu gdzie go nie ma

Hej dziewczyny, co raz więcej Was po pranatalnych .
Moje pytanie jaki CRL miały wasze maleństwa podczas tego badania.
Martwe się, że moje było zbyt małe ale zaufałam lekarzowi .
CRL 4.64 I tydzień 11+2 . Co sądzicie ?
Idę dopiero 9.01 do prowadzącego lekarza z tymi badaniami .
W sumie mam też termin na 30 na prenatalne którego jeszcze nie zdążyłam odwołać.
Ja miałam 10+0 ok 3,5
A 2 dni wcześniej to u innej na NFZ 2,75 jakiś
Zależy jak się ułoży chyba i jak kto zmierzy narazie to takie małe fasolki ze duża różnica ale nie przejmuje się tym skoro obie mówią ze w normie ,

Dzień dobry, nie na takie wieści czekałam 😕 Pszczolko mam nadzieje, że to się okaże okropną pomyłką lekarza ✊🏼 nie takie cuda się zdarzały 🫶🏼
Mówi się, że ciąża to nie choroba. Prowadzą jest taka, że ten pierwszy trymestr jest najważniejszy dla rozwoju dziecka więc każda niemniejsze rzecz może mieć znaczenie 😕 możemy sobie nie zdawać sprawy, że przyplątał się jakiś wirus niebezpieczny.
Podziwiam osoby, które przechodzą ciąże lekko. Nie myślą o tym co może być źle, albo chociaż czy na pewno jest dobrze. Żyją jakby nic się nie działo, a ciąża to tak po prostu jest bo jest.

reklama
Do góry